Je hebt natuurlijk alles over voor je huisdier, maar die haren op je bank zijn altijd vervelend. Ook als je trouwe viervoeter niet op de bank mag, eindig je met een mand of die eigenlijk spuuglelijk in je interieur staat… Om zowel de inrichting van je huis in stijl te houden én een lekker plekje voor je hond of kat aan te bieden hebben we de perfecte oplossing gevonden. Deze luxe, maar betaalbare, sofa voor je huisdier!

sofa huisdier fem fem

Sofa

Deze chique sofa heeft de vorm van een schelp en komt in het roze en het grijs. Hij komt in een luxe fluwelen stof, die hem een luxe uitstraling geeft en ook nog eens super lekker zacht is voor je diertje. Verder is de stoel gevuld met schuim, zodat Blaffie hier de beste dutjes van zijn leven kan houden. De afmetingen van de pet sofa zijn 60 x 40 x 40 centimeter, dus het is vooral geschikt voor kleinere honden en katten.

Je kunt de minibank naast je eigen bank schuiven of naast je bed zodat je je huisdier zo toch nog altijd dichtbij je hebt. Een goede toevoeging voor je huis(dier)!

710671449204400-A 710671449204400-E

Aldi

Een luxe sofa die ook nog eens goedkoop is? Het kan niet anders dan dat dit een Aldi-deal is. Deze fabuleuze stoel koop je namelijk voor maar 40 pond, wat omgerekend zo’n 45 euro is. Helaas is de sofa tot noch toe alleen maar op de Engelse website van de Aldi te koop, maar met een beetje geluk komt deze topper ook snel naar Nederland!

Lees ook: Dit wil je: je kunt nu bij de Lidl een onderwaterscooter kopen