Vliegensvlug surfen naar de website van de Lidl? Zeker weten! Onze favo winkel heeft namelijk elke week weer nieuwe aanbiedingen en pareltjes waar je gerust u tegen kunt zeggen. Vandaag de dag melden wij: de onderwaterscooter. Deze toffe gadget móét je hebben voor de zomer.

@lidl
@lidl

Yamaha (onder) waterscooter

Het is weer zomer en dat betekent dat we lekker willen genieten van de zon en we niet uit het water weg te slaan zijn. Met deze Yamaha waterscooter wordt zwemmen een heel bijzondere ervaring. Dankzij deze gemotoriseerde vriend kun je je onder water laten meevoeren met een snelheid van 3,2 kilometer per uur. Het is geen formule 1 wagen a.k.a. Max Verstappen, maar het brengt je toch op hele fijne onderwaterplekjes. En je moet maar zo zien: je hebt meer tijd om de omgeving volledig in je op te nemen!

Met het apparaat kun je tot 20 meter de diepte in, lekker de koraalriffen verkennen van een tropisch land en je tussen alle wezens van de zee bevinden. Ben je toch nog iets minder avontuurlijk ingesteld, dan kun je je met deze waterscooter ook prima vermaken in het lokale zwembad. Uiteindelijk gaat de onderwaterscooter een uur lang mee. Wanneer de seascooter helemaal leeg is, dan is het apparaat in 4 tot 6 uur weer opgeladen.

@lidl
@lidl

Action cam bevestigen

Wanneer jij de YAMAHA Sea scooter bestelt, krijg je er een acculader, pomp en smeermiddel bij. Ook zit er een speciale beugel op de scooter, waardoor je je eigen action cam mee kunt nemen.

Wil jij dit pareltje snel in huis halen? Voor een prachtig prijsje van €399,- is de seascooter all yours. Happy summer kids!

Toch liever een ander accessoire voor in het water? Deze gemotoriseerde banden zijn ook mega cool!