Emily Ratajkowski, het model en actrice, ziet er beeldschoon uit. Ze is te zien in films, heeft met bekende merken samengewerkt en heeft zelfs haar eigen bikinilijn. Zij weet dus als geen ander hoe je het best in shape blijft. Dit is alles wat Emily Ratajkowski eet op een dag.

Emily Ratajkowski
Bron: Pinterest

Ontbijt

In de ochtend houdt Emily van een vullend ontbijt. Als ze thuis is kiest ze voor yoghurt met granola en toast. Maar als ze naar buiten gaat om te ontbijten, dan gaat ze meestal naar een bakkerij en haalt ze haar favoriete gebakje, een kouign-amann. Dat is zoete, ronde Bretonse cake. De cake heeft meerdere lagen dat besmeerd is met boter en suiker. Naast haar ontbijt, drinkt ze het liefst een kopje zwarte koffie.

Lunch

Als Emily niet aan het werk is, dan heeft ze een salade of sandwich als lunch. Als ze wel aan het werk is, dan eet ze wat de catering heeft gemaakt. Ze gaat dan voor de gezondste keuze dat de catering aanbiedt. Naast haar lunch vindt Emily het lekker om een groentesapje te drinken. Zo weet ze zeker dat ze genoeg groente binnenkrijgt. Haar favoriete groentesapjes zijn bietensap en kurkuma.

Avondeten

In de avond gaat ze vaak met vriendinnen uiteten. Het is dan haar tijd om even te socializen. Toch probeert ze altijd voor de gezondste keuze te kiezen. Ze kiest dan voor sushi, maar haar favoriete gerechten zijn uit de Italiaanse keuken.

Tussendoor

Emily wil zo min mogelijk zout en bewerkte suikers te eten, maar ze houdt zeker wel van een lekkere snack. Ze eet meestal popcorn als tussendoortje, maar af en toe pakt ze ook een paar snoepjes. Ze wil niet te streng zijn voor zichzelf. Als ze zin heeft in iets, dan eet ze het ook gewoon. Zo gaat ze ook regelmatig op stap en drinkt ze alcohol. Zonder zich schuldig te voelen.

Lees ook: Alles wat Kourtney Kardahsian eet op een dag