Flirten is iets waar we allemaal aan doen. De één wat vaker dan de ander. Als je vrijgezel bent, hoort flirten er ook gewoon bij – vooral tijdens een avondje uit. Veel mensen hebben het gevoel dat wanneer ze een relatie hebben, het absoluut niet meer mag maar toch leggen we je graag uit waarom je juist dan ook moet blijven flirten.

Blijven flirten FEMFEM

De voordelen van flirten

Het kan heel simpel zijn, en soms hebben mensen het niet eens door dat ze flirten. Lachen, complimentjes geven, kijken (blikken kunnen namelijk meer doen dan je denkt,) hand door je haar halen, expres even langslopen en zachtjes degene aanraken… Flirten kan veel met iemand doen. Tijdens een avond uit kom je ook veel verschillende type flirts tegen. Je hebt mannen die eigenlijk te makkelijk zijn tot types waar je toch echt moeite voor moet doen.

Flirten in een relatie

Flirten wanneer je een relatie hebt: mag het nou wel of ben jij tegen? Iedereen heeft hier wel een andere mening over. De één zegt dat het absoluut niet kan en ziet het als ontrouw terwijl andere juist van mening zijn dat het ook voor gezonde spanning in je eigen relatie zorgt. Wanneer andere interesse tonen in jouw partner, dan is het een bevestiging dat jij een topper aan de haak hebt geslagen en daar zuinig op moet zijn.

Flirten met je partner

We benoemde het net al: mensen in een langdurige relatie vergeten geregeld dat flirten met je partner óók nog steeds leuk is. Wil je je flirtskills met je partner weer op de rit krijgen? Stuur spontaan een leuk en lief berichtje – complimentjes zijn altijd fijn – met als vervolg meer intimiteit.

Kortom, flirten is gezond, ga er vooral mee door.

Ben jij single en wil je een vent aan de haak slaan? Zo versier je erop los.