Lets be honest; mannen zijn simpele wezens. Je hoeft ze maar even aandacht te geven en ze vallen als een blok voor je, of beter gezegd, voor je aantrekkingskracht. Nu zijn veel dames van het principe: de vrouw moet versierd worden, maar wat als je nu een klaar bent met deze quote en zelf op avontuur wil gaan? Indepedent woman hell yes! Maar hoe zorg je ervoor dat jij degene bent die op iemand afstapt en wat moet je zoal zeggen? Geen zorgen, we’ve got you covered.

mannen-versieren-hoe

Voor sommige vrouwen lijkt flirten een tweede natuur. Het is ook niet moeilijk om iemand te versieren als je weet hoe het werkt. Want iedere man houdt van versieren én bovendien versierd worden. Veel mannen zijn bang dat ze een verkeerd signaal afgeven of een verkeerde move maken. Daarom is het nooit verkeerd om deze rollen ook eens een keer om te draaien en door hem te versieren in plaats van andersom.

Wat zijn vier belangrijke elementen die je kunt gebruiken om een man te versieren? Door midden van aanrakingen, oogcontact, seksuele aantrekkingskracht en door benaderbaar te zijn. Want wij moeten het niet hebben van slechte openingszinnen, maar de ultieme kracht van een vrouw: verschijning en aantrekkingskracht.

Mannen versieren met aanrakingen

Mannen zijn ontzettend gevoelig voor aanrakingen. Wanneer je samen met ze in een ruimte bent en je raakt ze voorzichtig aan, dan heb je direct alle aandacht. Zelfs als het een ruimte is waar een hele hoop andere vrouwen zijn. Plus het zet de toon: aanrakingen maken duidelijk dat je meer wilt dan een vriendschappelijke verhouding. Maar wat is nou de perfecte plek voor een aanraking? In principe is de bovenarm een goede plek, want dit wordt voor mannen als een intiemer plekje gezien.

Mannen versieren met oogcontact

De ogen zijn de spiegels van de ziel, of zoiets dergelijks.. Anyway dit is een hele goede manier om spanning op te bouwen bij een man. Flirten met oogcontact is in principe super makkelijk en behoorlijk veilig. Zelfs al zijn we niet geïnteresseerd in iemand, kan het oogcontact nog steeds aantrekkelijk zijn. Dit is echt een prima manier om een man te verleiden en geïnteresseerd in je te laten maken zonder dat er ook maar een woord wordt gezegd. Hoe kun je het beste oogcontact maken en voor hoelang? Mannen houden het niet meer als je eerst oogcontact met ze maakt om deze vervolgens weer te verbreken. Kijk niet te snel weg alsof je wordt betrapt, maar doe het rustig. Zorg ook dat je hem niet te lang blijft aanstaren dit kan nogal creepy zijn. Oh en als je hem dan aankijkt, probeer er verleidelijk bij te lachen.

Mannen versieren met je seksualiteit

Vrouwen kunnen mega sexy zijn, dat weten we allemaal.. En die kracht mag je soms best in de strijd gooien! Dit kan al door ietwat verleidelijk te dansen of een bewuste blik te werpen, wanneer je in uitgaanssetting bent. Ook is er volgens mannen weinig verleidelijker dan een vrouw die iets heel subtiel streelt terwijl ze met een man praat. Klinkt wel een beetje weird, right? Maar het werkt dus wel echt! Denk hierbij aan het strelen van je wijnglas, een kettinkje, armbandje of gewoon ouderwets je haar. Nu je dan toch bezig bent, en wil je hem echt voor je winnen? Fatsoeneer dan je kleding op een manier dat hij helemaal afgeleid raakt van jullie gesprek. Zijn ogen zullen graag mee willen gaan met jouw beweging.

Mannen versieren door benaderbaar over te komen

Probeer jezelf wel open te stellen door benaderbaar over te komen. Als je je gelijk afwendt van de eerste de beste kerel die op je afstapt, maak je het ze ook niet makkelijk. Tenzij je het niet zitten natuurlijk, je hoeft geen interesse te laten blijken wanneer die er niet is. Maar of je nu in uitgaanssetting of op date bent: mannen gaan voor vrouwen die bereikbaar en toegankelijk lijken. Ze haten het om een blauwtje op te lopen. Je kunt hem bijvoorbeeld een warm welkom geven als hij op je af stapt of wanneer jullie op date zijn, door toegankelijk te zijn. Bovendien vinden mannen het ook een stuk minder eng als jij eerder naar hem toe loopt om een praatje te maken. Je zult zien dat het zelfvertrouwen gelijk met 10 levels omhoog schiet. Het blijven uiteindelijk ook maar wezens die een leuke chick aan de haak willen slaan.

Lees ook: type vrouwen waar mannen niet op vallen.