Amazon Prime Video: de allernieuwste onder de streamingdiensten. En het goede nieuws is: het is nu ook eindelijk beschikbaar in Nederland! Waar je op Netflix vooral je favo Netflix Original series kunt bingen, vind je op Amazon Prime Video juist heel veel films én tv-series. Wij kunnen niet wachten om alles te bingen! En het fijne: je kunt het nu 30 dagen gratis proberen. Maak dus snel een account aan en ontdek het aanbod!

Netflix versus Amazon Prime Video

Wanneer je aan een populaire streamingdienst denkt, komt Netflix natuurlijk als ongeslagen winnaar uit de bus. Toch weten wij het zeker: als het aankomt op films en tv-series heeft Amazon Prime Video tóch een streepje voor op Netflix. Zin in avondje met je favo romcoms als Notting Hill? Say no more. Juist zin in een stoere actiefilm of fijne klassieker? Eén blik op het bomvolle aanbod en je bent voorlopig nog wel even zoet met bingen. Amazon vult daar aan waar Netflix soms toch tekort komt.

Hou je van Netflix Original series zoals Sex Education en Stranger Things? Goed nieuws, want ook Amazon Prime steekt flink wat budget in zelfgeproduceerde series. Wij zijn benieuwd wat de streamingdienst allemaal in petto heeft! Het huidige aanbod check je via deze link.

Goedkoper dan andere streamingsdiensten

Nog niet helemaal overtuigd om de nieuwe streamingsdienst een kans te geven? Dan kunnen we je in ieder geval influisteren dat je het voor de prijs niet hoeft te laten. Voor maar € 2,99 per maand stream je namelijk onbeperkt al je favoriete films en series. En psst… De eerste maand stream je helemaal gratis al je favo films en series!

Probeer Amazon Prime Video gratis!

Hoe zit het met Disneyfilms?

Wat Netflix en Amazon Prime Video helaas beiden helaas niet hebben, zijn de Disneyfilms. Sinds de lancering van Disney+ zijn je favo Disneyfilms enkel nog via deze streamingsdienst te bekijken. Heb je genoeg van alle romcoms, klassiekers, actiefilms, thrillers en series? Dan is het misschien gewoon tijd voor een good old Disneymarathon. Via deze link stream je Disney+ 7 dagen gratis, daarna is het € 6,99 per maand.

Check ook meteen 8 x Netflix films met de heetste seksscènes. Voor een steamy avondje bingen!