Op Netflix zijn er een hele hoop romantische films te vinden. En bij een film met een liefdesverhaal hoort vaak ook een goede dosis seksscènes. Maar niet iedere vrijpartij is gelijk. Daarom zijn wij op zoek gegaan naar de allerbeste seksscènes die er op Netflix te vinden zijn. Zodat jij jezelf een aantal cliché seksscènes kan besparen en direct kan doorspoelen naar het echte werk. You’re welcome!

wolf of wallstreet

Palm Trees In The Snow

Deze historische Spaanse film gaat over de relatie tussen Killian en Bisila. Het stel moet hun relatie geheim houden omdat ze niet dezelfde huidskleur delen, wat in die tijd absoluut niet kon. Palm Trees In The Snow is een film voor mysterie die je ongetwijfeld gezien moet hebben. Maar de steamy seksscène waar de film mee opent is zeker het kijken waard.

Below Her Mouth

Below Her Mouth is een film voor vrouwen, door vrouwen. Dit verhaal gaat over een relatie tussen twee vrouwen; Jasmine en Dallas. De film gaat over hun liefde voor elkaar maar ook over hoe ze allebei zichzelf beter leren kennen. Below Her Mouth is volledig geproduceerd door vrouwen, wat de ervaring erg authentiek maakt. De eerlijke representatie van lust, intimiteit en seks maakt deze film een zekere must see.

Dit zijn 4 topseries op Netflix om nu direct mee te beginnen!

Someone Great

Someone Great gaat over drie vriendinnen die nog een laatste keer met elkaar gaan stappen voordat een van de meiden gaat verhuizen. Deze film bevat verschillende hete seksscènes, maar eentje in het bijzonder vindt plaats in de wc van een club tussen twee mensen die héél misschien geen seks met elkaar zouden moeten hebben. Maar we zullen niet te veel verklappen, als je het ziet begrijp je het wel.

Love

Als een film met polyamorie meer jouw ding is, dan zit je bij Love aan het juiste adres. De film gaat over de relatie tussen Electra en Murphy die besluiten om een derde persoon in hun relatie toelaten. De film begint al met een interessante seksscène tussen de twee hoofdpersonen. Maar na de toevoeging van Omi wordt het alleen maar beter. Was je toevallig op zoek naar een serie op Netflix over polyamorie? Probeer dan You, Me, Her!

Duck Butter

Duck Butter is een verhaal wat seks als een van de hoofdthema’s heeft. De film gaat over Naima en Sergio die het traditionele daten zat zijn. Daarom besluiten ze om een volle 24 uur met elkaar door te brengen, waarin ze elkaar niet alleen fysiek beter leren kennen, maar ook persoonlijk. Je komt bij Duck Butter voor de seks, maar je blijft uiteindelijk voor het meeslepende en emotionele verhaal over moderne liefde.

Deze films op Netflix hebben de hoogste IMDb score!

Newness

Martin en Gabi ontmoeten elkaar via een app. Ze proberen elkaar beter te leren kennen maar raken hiervan al snel verveeld en stappen over op een wat minder conventionele methode. Niet iedere seksscène die te zien is in Newness is tussen Martin en Gabi, maar toch blijven de scènes tussen deze twee degene met de meeste chemie die je op Netflix te vinden zijn.

Nappily Ever After

Deze Netflix Original klinkt je misschien bekend in de oren. Nappily Ever After gaat over Violet, wiens leven volledig op zijn kop komt te staan wanneer ze erachter komt dat haar vriend niet van plan is om ooit met haar te trouwen. Ze besluit al haar haar af te scheren en een nieuwe start te maken. Ze wil stoppen met constant perfect willen zijn en wil leren om van haarzelf te houden. Haar pad naar self love gaat zeker niet zonder een aantal hete seksscènes, specifiek een hele steamy sekspartij onder de douche.

Dry Martina

Deze Spaanse film gaat over een vrouw die probeert haar verloren seksualiteit terug te vinden. Martina is een Argentijnse zangeres die haar spotlight en libido verloren lijkt te hebben. Maar ze is overduidelijk ontevreden met deze realiteit en is vastberaden om haar libido terug te krijgen, wat zorgt voor een hoop hete seksscènes.

Deze Oscar winnende films bekijk je gewoon op Netflix!