We zijn wel gewend van André dat zijn relaties niet lang stand houden, maar dit is wel écht het toppunt. Wat blijkt? André en Anne Rose zijn nu al uit elkaar. Is dit een nieuw record?

André Hazes en Anne Rose zijn uit elkaar

Voor de twee ook maar de kans kregen om hun relatie te bevestigen, gingen ze al uit elkaar. Ondanks dat ze hun relatie privé probeerde te houden, heeft het niet gewerkt. Misschien een nieuwe aanpak de volgende keer?

Hoe weten we dit zo zeker? Yvonne Coldewijer runt het meest bekende juicekanaal op Instagram genaamd LifeofYvonne. Ze volgt André op de voet, en wist daarom als een van de eerste dat hij en Anne Rose niet meer bij elkaar zijn.

andre-hazes-anne-rose-lifeofyvonne
Instagram stories @lifeofyvonne

De juice queen herself was blijkbaar al drie dagen volop bezig met het achterhalen van het gerucht. Ze gaf aan het voor 99 procent zeker te weten: André Hazes en Anne Rose zijn uit elkaar. André zou er afgelopen weekend in Rome achter zijn gekomen dat het voor de twee niet meer gaat werken en verbrak daarom de relatie. Nu wist Yvonne het wel voor de volle 100% zeker!

andre-hazes-anne-rose-2
Instagram stories @lifeofyvonne

Niet samenwonen

Ondanks dat de relatie heel erg pril was, besloten de twee toch dat ze samen wilde wonen in Vinkeveen. André had een appartement gekocht aan de Molenkade. Hier wilden de twee samen gaan intrekken. Guess not, want André Hazes en Anne Rose zijn uit elkaar. Samenwonen zit er dus even niet in voor de twee.

André heeft zelf ook een koopwoning in Vinkeveen, waar op dit moment huurders in zitten. We gokken dat hij nu zelf daar gaat wonen – de woning was eigenlijk bestemd voor de twee. Volgens bronnen sliep Anne Rose vannacht alleen bij haar ouders. Waar André zich momenteel bevindt? Dat weten we niet! Misschien wel weer bij mama Rachel in de schuur..

Lees ook: André Hazes ging vreemd tijdens zijn relatie met Sarah van Soelen