Inmiddels zijn André Hazes zijn Sarah van Soelen niet meer samen, en dat is misschien maar goed ook. Hij zou namelijk tijdens zijn relatie met Sarah zijn vreemdgegaan, en niet met een onbekende!

André Hazes ging vreemd tijdens zijn relatie met Sarah van Soelen

Het liefdesleven van André Hazes

Het liefdesleven van André is moeilijk bij te houden. Van Monique, naar Sarah, terug naar Monique, naar Bridget en toen naar Anne Rose. We houden het allemaal niet meer bij. Kennelijk blijkt het hele verhaal nog iets ingewikkelder in elkaar te zitten. André is vreemdgegaan in zijn relatie met Sarah van Soelen.

André is vreemdgegaan in zijn relatie met Sarah van Soelen

Je zult je nu vast afvragen wat er precies is gebeurd. Ga er goed voor zitten en pak er een bak popcorn bij. Hier komt ‘ie.

Zoals jullie vast niet is ontgaan, heeft André sinds kort een nieuwe vriendin Anne Rose. De twee zijn samen op vakantie geweest naar Marbella en lijken smoorverliefd. Nu was Anne Rose geen onbekende van de familie Hazes, en blijkt het dat André tijdens zijn relatie met Sarah al de mist is ingegaan met Anne Rose. Omg!

Anne Rose en Sarah hebben geen contact meer

Volgens de roddels is er iets gebeurd tussen André en Anne Rose in het begin van zijn relatie met Sarah. Eigenlijk is het tussen André en Anne Rose nooit opgehouden. Wat dit verhaal nog allemaal nét wat juicier maakt is dat Anne Rose en Sarah vroeger besties waren. Niet zo gek dus dat ze elkaar nu niet meer zien..

Lees ook: André Hazes en Anne Rose innig gespot op Marbella