André Hazes is niet meer weg te denken uit de media. Zo nam hij afscheid van Sarah van Soelen en gaf hij aan zijn ex-vriendin Monique terug te willen. En hoewel Andre Hazes jr. druk bezig is met het maken van een docu over zijn eigen leven, lijkt het meer op een slechte soap.

André Hazes krijgt een eigen documentaire

Een aantal maanden geleden vertelde André Hazes jr. in een interview met Veronica Superguide dat hij een eigen documentaire krijgt. Alsof hij nog niet genoeg media-aandacht krijgt, maar goed. De opnames waren destijds al een tijdje bezig en in totaal zou er 14 maanden gefilmd worden. Mocht dit zo zijn, dan zal de breuk met Monique en de beginnende liefde met Sarah van Soelen ook op beeld komen.

Het leven van André Hazes

Als je ook maar een beetje op de hoogte bent van het laatste celeb-nieuws, dan zal het je niet ontgaan zijn dat André Hazes vol in de spotlights staat. We hopen dat we alles gaan zien rondom de breuk met Monique, hoe meer details hoe beter, maar ook hoe de liefde begon tussen hem en Sarah van Soelen. Hij en Sarah waren namelijk erg snel samen na de relatiebreuk tussen André en Monique. Er gaan zelfs geruchten dat André en Sarah het bed al hebben gedeeld vóór het uitging tussen hem en Monique.

Kortom: we houden het allemaal niet meer bij. Waar de docu over het leven van André zou gaan, lijkt het eerder alsof we in een slechte soap zijn beland. En dan hebben we het nog niet eens over de geruchten dat Sarah in rehab zou zitten, wat uiteindelijk niet waar bleek te zijn. Wel bezocht Sarah een kliniek waar ze leerde hoe je het beste om kan gaan met de media-aandacht die ze kreeg rondom haar relatie met André. Als Sarah iets langer had gewacht, dan had ze wellicht terecht gekund bij Temptation’s Sonny, die weet namelijk als geen ander hoe je omgaat met deze aandacht, en gaat hier zelfs mensen in coachen in zijn nieuwe serie ;).

Lees ook: Zo zag André Hazes’ vriendin Sarah van Soelen er vroeger uit