Het is alweer een tijdje geleden dat we Sonny zagen schitteren in Temptation Island. Hij is bekend geworden met zijn iconische uitspraken over zijwieltjes en zijn *purpoos*, of moeten we zeggen purpose? Het was even stil rondon de beste man, maar daar komt verandering in. Over een tijdje kunnen we hem weer bewonderen op ons beeldscherm.

Temptation Island’s Sonny

Sonny nam deel aan het vorige seizoen van Temptation Island, samen met zijn toenmalige vriendin Jaydi. Hij deed nogal bijzondere uitspraken over zijn vriendin. Volgens Sonny was hij Jaydi’s zijwieltjes en als dat nog niet erg genoeg was noemde hij haar ook zijn ‘levensproject’. Uiteindelijk stapte Sonny vroegtijdig uit het programma nadat Jaydi het uitmaakte. Jaydi ging verder met Ricky en inmiddels heeft Sonny een nieuwe liefde genaamd Noémi gevonden. Sonny gaf zelfs aan open te staan voor een open relatie.

Sonny krijgt een eigen serie

Afgelopen week verklapte Sonny aan Shownieuws dat hij zijn eigen serie krijgt. Helaas mag hij er nog niet veel over vertellen. Zijn serie heeft wel een duidelijk doel, of moeten we zeggen purpoos? Hij wil namelijk mensen die aan een realityprogramma hebben meegedaan helpen hoe je hier het beste mee om kunt gaan. Er komt namelijk na zo’n programma veel op je af!

Temptation Island-deelname zorgt voor grote klap

Sonny zelf ervaarde een grote klap na zijn deelname aan het programma Temptation Island. Mede door zijn uitspraken en gedrag had heel Nederland plotseling een mening over hem. Mentaal was dit erg zwaar voor hem, wat ook de reden is dat hij anderen wil helpen. Er wordt namelijk geen steun geboden op mentaal gebied nadat je aan een programma als Temptation Island hebt meegedaan. Sonny wil zelf als ervaringsdeskundige te hulp schieten.

Lees ook: Het bewijs dat Aylin de beste actrice uit Temptation Island is