Huh what?! Vorige week gingen geruchten rond dat André Hazes en Monique weer samen zouden zijn en zelfs samen getrouwd in Las Vegas. Nu blijkt het zo te zijn dat ze niet getrouwd zijn, maar de liefde tussen te twee is duidelijk echt nog niet over. Nu gaan de geruchten rond dat André en Monique aan het einde van het jaar samen gaan trouwen. De wedding zou zelfs uitgezonden worden op de televisie!

André Hazes en Monique trouwen op televisie

Het lijkt erop dat André Hazes en Monique elkaar weer helemaal gevonden hebben. De twee zouden zelfs gaan trouwen!

André Hazes en Monique zijn weer samen gespot

Familievakantie

André Hazes en Monique zijn al een tijdje op vakantie in Amerika met hun zoontje. Het doel van de vakantie was om te gaan kijken wat voor vorm hun familie het beste kon aannemen. Volgens ons zijn ze daar helemaal uitgekomen, want het lijkt erop dat ze weer helemaal gelukkig een stel zijn. De twee zijn verliefd gespot in Disneyland. Zullen ze nu echt weer samen zijn?

André Hazes en Monique trouwen

Oelala! Het lijkt er wel heel erg op dat de twee elkaar weer gevonden hebben, want André Hazes en Monique gaan namelijk zelfs trouwen. Volgens LifeOf Yvonne en @realiti.fbi gaan zij nog voor het einde van het jaar samen trouwen. Zij zouden nu dus helemaal druk moeten zijn met het plannen van een big wedding. Je zou denken dat dit alles zou zijn, maar de twee zouden zelfs gaan trouwen op de televisie. What?! Of ze nou gaan trouwen op televisie of dat het te zien is in André zijn docu op Videoland is nog niet duidelijk! Hopelijk horen we snel meer van de twee tortelduifjes!

Lees ook: André Hazes onherkenbaar op foto door enorm gewichtsverlies