We zagen het natuurlijk al een klein beetje aankomen maar het is eindelijk official. André Hazes komt namelijk met een eigen documentaire. Er is ging al eerder rond dat die gedachtes er waren omdat hij al vaker gespot was met een cameraploeg bij zich. Gelukkig heeft Videoland laten weten dat dat niet zonder reden was. OMG! Hij krijgt gewoon een eigen realityshow. We can’t wait!

Documentaire van André Hazes

Videoland heeft laten weten via hun Instagram dat er dit jaar een realityshow van André Hazes te zien is. Zij laten weten dat zij de zanger de afgelopen 1,5 jaar al hebben gevolgd met camera’s. Afgelopen tijd is er wel heel veel in André zijn leven gebeurd. Zo zou je kunnen denken aan de heftige periode met Monique, Sarah van Soelen en Anne Rose! Hopelijk krijgen we in de Videoland serie te zien hoe het op dit moment met het liefdesleven van André Hazes gaat. Wat we precies te zien krijgen in de serie heeft Videoland nog niet bekend gemaakt. Het enige wat we weten is dat het aan het einde van dit jaar eindelijk te zien is!

Wat wij denken…

Helaas is er nog helemaal niet veel bekend gemaakt over de documentaire van André Hazes op Videoland. Het enige wat we weten is dat hij voor 1,5 jaar is gevolgd en dat het aan het eind van het jaar te zien is op Videoland. Toch zijn er een aantal dingen die wij verwachten in de documentaire. Zo is is André afgelopen jaar meerdere malen naar Amerika gereisd. Dit zullen we vast zien in de documentaire. Verder verwachten wij een docu te zien met veel ups en downs… Wij kunnen niet wachten op de nieuwe documentaire!

Lees ook: What? André Hazes te zien op de achtergrond van Monique haar story