We zitten al wekenlang te wachten op een update over de relatiestatus van André Hazes en Sarah van Soelen. Nu geeft Sarah een update over hun relatie aan het roddelkanaal reality.fbi. Ze geeft eindelijk duidelijkheid over hoe het nu zit tussen haar en André en heeft ook iets te zeggen over de ex van André.

André Hazes en Sarah van Soelen

Ja, ja, de soap tussen André Hazes en Sarah van Soelen gaat verder. De twee kregen een aantal maanden geleden een relatie en sindsdien zijn ze niet meer weg te denken uit medialand. Maar de laatste tijd is er haast een radiostilte. André en Sarah zouden in een kliniek zijn geweest (of dit waar is? we don’t know) en sindsdien zou het ook niet goed gaan met hun relatie. Er waren zelfs speculaties dat André Hazes en Sarah van Soelen uit elkaar waren en hij zijn ex Monique terug zou willen. What!

Sarah van Soelen over Monique

Sarah van Soelen ging in gesprek met het roddelkanaal reality.fbi en deelde hier eindelijk wat inside information over haar relatiestatus met André Hazes. We hebben namelijk de afgelopen tijd geen beelden van de twee samen gezien, maar André was vooral te vinden bij zijn ex Monique en hun zoontje Dré. De drie hebben zelfs samen Sinterklaas gevierd!

Sarah van Soelen heeft een lang gesprek met reality.fbi en dit gaat met name over haar relatie met André. Ze hebben het in eerste instantie nog over Monique en over het feit dat Sarah Monique veel zou nadoen. Sarah geeft aan dat dat complete onzin is, want waarom zou ze een vrouw die 20 jaar ouder is nadoen? Ouch.

We are on a break

Reality.fbi moest natuurlijk vragen naar de relatiestatus van André Hazes en Sarah van Soelen. Er werd gevraagd of Sarah veel contact met hem had, aangezien er regelmatig beweerd wordt dat André en Sarah geen contact meer met elkaar hebben. Sarah antwoordt hierop met: “Weinig, maar dat zegt toch niks?”

Ook wordt er aan Sarah gevraagd of zij en André nu uit elkaar zijn en Sarah geeft hier duidelijk antwoord op: “Niks is uit, … , maar er is inderdaad een pauze, voor ons allebei, veel dingen te verwerken en daar is rust bij nodig. Een klein deel van het antwoord is door reality.fbi weggelaten.

André Hazes neemt een pauze

André Hazes neemt niet alleen een pauze van zijn relatie, maar volgens het kanaal Juicechannel zou de zanger ook een pauze nemen van een jaar om voor zichzelf te zorgen. Hij wil een jaar niet optreden, therapie volgen en gaan reizen. Go André! Going to therapy is the new being tall ;). Volgens hem zou er op dit moment dan ook geen vrouw in zijn leven passen. Hij heeft tijd nodig om zich op zichzelf te kunnen focussen.

Lees ook: André Hazes maakt soap in plaats van documentaire