Het lijkt of André geen seconde met rust gelaten kan worden. Waar we laatst nog schreven dat Sarah van Soelen en André Hazes on a break zouden zijn, horen we nu dat hij in bed is beland met zijn ex Monique Westenberg. Er gingen al geruchten dat André Monique terug zou willen, maar dat lijkt nu dus echt waar!

André Hazes en Sarah van Soelen

Sarah van Soelen deelde recent dat zij en André voor een tijdje afstand van elkaar zouden nemen. André gaf ook aan dat hij op dit moment geen behoefte had aan een vrouw in zijn leven – hij zou tijd nodig hebben om aan zichzelf te moeten werken. Het lijkt er echter op alsof deze inzinking van korte duur was, verschillende bronnen (waaronder Yvonne Coldeweijer) brachten namelijk naar buiten dat André en Monique weer samen zijn geweest én met elkaar het bed hebben gedeeld.

André Hazes is weer terug bij Monique Westenberg

Als roddelkoningin heeft Yvonne Coldeweijer een netwerk aan bronnen opgebouwd. Nu heeft ze van een zéér betrouwbare bron vernomen dat André heel erg zijn best heeft gedaan om Monique voor zich terug te winnen. En dit is hem dan ook gelukt. André Hazes is weer terug bij Monique en zou zelfs een aantal keer zijn blijven slapen.

Ook Rumag’s ‘RoddelLoog’ sprak zich uit over het onderwerp. Er kwam dan ook de vraag of ze het gezellig hebben gehad (tussen de lakens). Ze gaan ervan uit dat ze het al lang en breed hebben gedaan. Wellicht verschijnt er rond de kerstdagen wel een leuke gezinsfoto.

Waarom wil André Monique terug?

André Hazes is weer terug bij Monique en hij heeft daar zo zijn redenen voor: Monique zelf, zijn kind en zijn verslaving. We gokken zo dat André de stabiliteit die hij ervaart bij Monique wel eens goed kan gebruiken. De hamvraag blijft of Monique wel zin heeft in een rollercoaster ride met André.

Lees ook: André Hazes maakt soap in plaats van documentaire