De Amerikaanse actrice Angelina Jolie is naast dat ze beschikt over acteertalent ook nog eens bloedmooi. Door velen wordt Jolie dan ook gezien als de mooiste vrouw ter wereld (it’s in the name…). Geen wonder, want haar schoonheid is tijdloos. Tóch onderging Angelina een beautyblunder! En het internet ging los.

De beautyblunder van Angelina Jolie

De blunder waar het internet in rep en roer door was had alles te maken met Angelina’s haarextensions. Tijdens de première van Jolie’s nieuwste Disneyfilm ‘Eternals’ in Rome droeg de actrice haarextensions. En die waren niet bepaald “au naturel” zoals we van Angelina gewend zijn.

Marvel Studio’s nieuwe film Eternals gaat over een nieuw team van superhelden in het Marvel Universum. Jolie speelt de rol van ‘Thena’, een elite krijger die elk wapen uit de kosmische energie kan vormen. Om de rol van Thena te kunnen vertolken trainde Jolie met verschillende zwaarden, speren en staven. Ook nam de actrice ballet lessen.


Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Moda WOOW (@modawoow)

Haarextensions gaan viral op het internet

Natuurlijk duurde het niet lang voordat de neppe lokken van Jolie viral over het internet gingen en de memes ons om de oren vlogen. Er was namelijk een duidelijk verschil te zien tussen Jolie’s eigen haar en de extensions, en dat is natuurlijk net wat je níet wilt. Veel fans op het internet vragen zich af of de haarstyliste simpelweg is vergeten om het kapsel van de actrice af te maken.

De reacties op de haarextensions van Jolie gingen van kwaad tot erger. Veel mensen vinden dat Jolie’s kapper ontslagen moet worden of maken grappen over of de persoon die de extensions heeft gezet niet bevriend zou zijn met Jennifer Aniston. Savage!

Lees ook: Dit bizarre bedrag geeft Jennifer Aniston uit aan beautyproducten per jaar