Jennifer Aniston ziet er op haar 52-jarige leeftijd nog steeds piepjong uit. Hoe doet ze dat toch? Door erg veel geld uit te geven aan haar uiterlijk, zo simpel is het eigenlijk. Er is uitgerekend hoeveel ze per jaar zou uitgeven aan haar uiterlijk en het bedrag is schokkend!

Jennifer Aniston

Jennifer Aniston is geboren op 11 februari 1969. Ze is een Amerikaanse actrice, regisseur, producent en zakenvrouw. Jennifer is een grote superster en velen zullen haar ook kennen van haar iconische rol in de televisieserie Friends waarin ze de rol van Rachel Green speelde. Voor deze rol won ze onder meer een Golden Globe en een Emmy Award. Ze kreeg door de jaren heeft nog 25 andere acteerprijzen toegekend en kreeg in 2012 zelfs een ster op de Hollywood Walk of Fame. 

Ondanks dat iedereen haar voornamelijk kent van Friends, richt Jennifer zich sinds het afloop van de serie in 2004 op Hollywoodfilms en dan voornamelijk op romantische komedies. Ze speelde onder andere in Marley & Me en in The Good Girl.

Haar

Jennifer Aniston heeft jarenlang bekend gestaan om haar kapsel ‘The Rachel’ die ze had in het eerste seizoen van Friends. Nog steeds zien haar blonde lokken er elke dag fantastisch uit, maar daar zit ook een prijskaartje aan. Ze laat haar haren knippen door Chris McMillan in zijn salon in Beverly Hills. Om je door hem te laten knippen, begint de prijs bij $600. Hij was destijds ook de kapper die verantwoordelijk was voor ‘The Rachel’. Jennifer kleurt haar haren ook elke zes weken, dit laat ze doen in dezelfde salon door Michael Canale. Het bedrag om te kleuren begint op $320. Voor een dagje in de salon is ze dus minimaal $920 kwijt, dat is dan nog zonder fooi.

Thuis gebruikt ze ook nog de producten van Chris McMillan: shampoo, conditioner en een haarmasker. Deze starterkit kost $29.95.

 

Gezichtsverzorging

Jennifer zorgt ervoor dat haar gezicht als smooth blijft en daarom gebruikt ze dagelijks verschillende producten om haar gezicht te verzorgen. Ze gebruikt niet alleen de meest dure producten, maar ook bijvoorbeeld een cleanser van $3.45. Ze gebruikt een gezichtscrème van Dr. Hauschka Rose Day Cream. Deze kost $47. Nu denk je dat het allemaal kleine bedragen zijn, but here’s the catch. Voor grote Award shows en voordat ze de rode loper op moet, ondergaat Jennifer een gezichtsbehandeling bij Tracie Martyn Spa. Ze ondergaat hier een behandeling die $450 kost. Dan loopt ze hierna ook nog naar buiten met een tas met producten die ze thuis kan gebruiken, dit kost $391.50. Als ze elke maand een gezichtsbehandeling zou ondergaan, zou dit haar in totaal $891.95 kosten.

Make-up

Jennifer zal waarschijnlijk heel veel verschillende make-up producten gebruiken en elke dag verschillende. Maar er is nu als voorbeeld een make-up look gekozen die haar visagiste gedaan heeft voor de cover van Harper’s Bazaar. Alle producten bij elkaar opgeteld komen op een totaal van $402. Maar hier zit de prijs van de visagiste niet bij in gerekend. Ondanks dat we niet weten hoeveel de visagiste van Jennifer vraagt per dag. Wel weten we dat bij de gemiddelde celebrity visagiste de prijs begint bij $4,000 per dag. Dat komt dan uit op een totaal van $4,402 per dag!

Ook laat ze regelmatig haar wenkbrauwen doen. Zo’n bezoekje kost $120 voor de eerste keer, daarna kost het $80 per sessie. Hoe vaak Jennifer haar wenkbrauwen laat bijwerken is onduidelijk, de een komt namelijk elke week en de ander komt eens in de twee maanden.

Neus

Er gaan geruchten rond dat Jennifer iets aan haar borsten heeft laten doen, maar dat blijft een grote vraag. Waarvan ze wel heeft toegegeven dat ze eraan heeft laten sleutelen, is haar neus: twee keer maar liefst. Ze vertelde dat dit te maken had met een afwijkend neusschotje. Dit kan waar zijn, maar na beide neuscorrecties valt niet te ontkennen dat de neus er anders uit is gaan zien. Hoeveel Jennifer daadwerkelijk betaald heeft, daar laat ze zich niet over uit. Maar door haar plastisch chirurg is gezegd dat een normale neuscorrectie tussen de $9,000 en de $12,000 kost. Als ze haar neus twee keer heeft laten doen, komt dit uit op minimaal $18,000.

Spray Tan

Jennifer Aniston ziet er altijd gebruind uit, ook daar hangt een prijskaartje aan. Ze is gespot bij Ibiza Tanning Salon in West Hollywood. Hier kost een spray tan $45. Hoe vaak ze gaat, is onduidelijk. Maar de salon laat weten dat het wordt aangeraden elke twee weken langs te komen, om de kleur te behouden.

Lichaam

Hoeveel Jennifer verder aan haar lichaam heeft laten doen, dat is allemaal een geheim. Wel weten we dat Jennifer werkt met een personal trainer en dat haar gehele fitness routine per maand $3,600 kost. Dit is dus de reden dat wij niet sporten…

Dieet

Jennifer loopt bij diëtist Carrie Wiatt. Hij vertelt niet welk dieet Jennifer precies volgt, maar op consult komen met deze diëtist kost $300 en een week aan voorgemaakte gezonde maaltijden kost $385. Dus mocht ze dit wekelijks doen, dan kost dit haar $685 per week.

Totaal

Als je alle uitgaven bij elkaar optelt, geeft Jennifer een bedrag van $11,933.90 uit aan haar uiterlijk per maand. Om op Jennifer Aniston te lijken en dit uiterlijk een jaar lang te behouden, kost je dit $141,037.97.

Ja mensen, schoonheid komt met een prijskaartje.

Lees ook: Dit is hoeveel geld je uitgeeft aan drank