Er gaan al tijden geruchten rond dat Angelina Jolie en The Weeknd aan het daten zouden zijn. Volgens de twee was het niets meer dan een vriendschap, maar daar hebben wij onze twijfels bij. De twee lijken het namelijk wel heel goed met elkaar te kunnen vinden.

Zijn Angelina Jolie en The Weeknd aan het daten?

Als je het Hollywoodnieuws een beetje hebt gevolgd dan zal het je niet ontgaan zijn dat er geruchten de ronde gaan over de Amerikaanse actrice Angelina Jolie die samen zou zijn met de Canadese zanger The Weeknd (wiens echte naam Abel Makkonen Tesfaye is). Het internet kwam met allerlei theorieën over hun affaire toen de twee waren gefotografeerd nadat ze 2,5 uur lang hadden gedineerd bij het Italiaanse restaurant Giorgio Baldi. Dit was de derde keer dat de twee samen waren gespot sinds afgelopen juli.

Voor degene die op meer hopen dan “just friends” is er slecht nieuws. Verschillende bronnen hebben naar buiten gebracht dat er enkel sprake is van een hechte vriendschap en zakelijke relatie tussen Angelina en The Weeknd.

“Just Friends”

Een insider vertelde aan het celebrity roddelblad E! dat ze “niet aan het daten zijn”. De twee hebben dezelfde interesses en houden ervan om hun ideeën te delen. Recentelijk hebben ze het erover gehad om samen te werken aan een paar humanitaire projecten. The Weeknd houdt ervan om over films te praten.

Het lijkt er dus op dat Jolie en The Weeknd genieten van elkaars gezelschap [maar] niet aan het daten zijn. The Weekend gaf aan dat hij het fijn vond om Angelina te mogen leren kennen, en dat ze een sterke band hebben opgebouwd.

Hoe hebben Angelina Jolie en The Weeknd elkaar ontmoet?

Een tweede bron vertelde aan het blad E! dat The Weeknd en Angelina Jolie elkaar hebben ontmoet via gemeenschappelijke vrienden in de film en entertainmentindustrie. Kennelijk hebben ze veel gemeen. Zelf voelde ze de klik ook, en zijn ze in contact gebleven met elkaar sinds hun eerste ontmoeting.

Lees ook: Angelina Jolie ondergaat beautyblunder