De familie van Angus Cloud, vooral bekend van de serie Euphoria, heeft enorm verdrietig nieuws bekendgemaakt. De acteur is namelijk op 25-jarige leeftijd overleden.

angus cloud
Bron: Euphoria

Angus Cloud

In 2019 brak Angus Cloud door toen hij de rol van Fezco in Euphoria speelde. Fezco was een dealer in verboden middelen, maar was – ondanks dat je dit niet bij een dealer verwacht – een heel zachtaardig type. Zo had hij een bijzondere band met hoofdrolspeler Rue (vertolkt door Zendaya) en probeert hij haar in de serie van haar verslaving af te houden. De serie is wereldwijd enorm populair en Angus dankte zijn succes dan ook aan deze HBO Max-hit.

Hartverscheurend nieuws

Vanuit de familie van Angus werd gisteravond hartverscheurend nieuws gedeeld, de acteur is namelijk op 25-jarige leeftijd overleden. “Het is met het allerzwaarste hart dat we vandaag vaarwel moesten zeggen tegen een ongelooflijk mens. Als artiest, een vriend, een broer en een zoon was Angus voor ons allemaal speciaal op zoveel manieren. Vorige week moest hij zijn vader begraven en hij worstelde intens met dit verdriet”, aldus de familie.

Mentale problemen

“De enige troost die we hebben is weten dat hij nu weer samen is met zijn vader, die zijn beste vriend was. Angus was open over zijn problemen met zijn mentale gezondheid en we hopen dat zijn overlijden een reminder is voor anderen dat ze niet alleen zijn en dat ze niet alleen en in stilte hoeven te vechten. We hopen dat de wereld zich hem herinnert om zijn humor, gelach en liefde voor iedereen. We vragen om privacy gezien we dit grote verdriet nog steeds aan het verwerken zijn.”

De oorzaak van het overlijden is nog niet vastgesteld. Wel deelt de woordvoerder van de Oakland Fire Department dat Angus maandag rond 11.30 lokale tijd werd aangetroffen en op dat moment was hij al overleden. We wensen de familie en vrienden van Angus heel veel sterkte in deze periode.

Heb je vragen over zelfdoding? Bezoek dan www.113.nl of bel 0800-0113.