Annebel Visscher die tegenwoordig te zien is in Echte Meisjes in de Jungle heeft de “knakworstfillers” (zoals ze ze zelf ooit noemde) uit haar lippen laten verwijderen. Een paar maanden later liet zij haar lippen nog een keertje doen, maar het resultaat was wéér niet naar wens.

Annebel Visscher ingreep
Bron: @annebelvisscher

Temptation Island

Als je Annebel Visscher kent (van Temptation Island, Echte Meisjes in de Jungle of haar Instagram) is het je vast opgevallen dat de realityster niet vies is van wat plastische chirurgie hier en daar. Zo heeft zij haar borsten laten doen, nieuwe tanden laten zetten, een nieuwe neus laten bouwen én haar lippen meerdere keren laten doen.

Tijdens haar deelname aan Temptation Island had Annebel behoorlijk volle lippen, ze waren écht niet te missen in dat seizoen. Ze waren enorm aanwezig en vielen op bij alle kijkers. Vlak na haar deelname vertelde Annebel al dat ze haar “knakworstlippen” zat was en eruit wilde hebben. “Dat was niet om de reacties hoor, maar op een gegeven moment zie je het niet meer. Maar ik zag mezelf terug en dacht: wat voor knakworsten heb ik”, vertelde ze in de RTL Boulevard Reality Podcast. Annebel besloot toen om voor een wat subtieler effect te gaan, namelijk de Russische methode. Maarre, ook nu is zij niet blij met het uiteindelijke resultaat.

Ingreep aan de lippen

“Ik heb ze een tijdje terug laten doen, maar het is toch weer boven mijn lip gaan zitten. Ik wil gewoon die mooie Russische methode dat ze plat zijn, maar wel de vorm geaccentueerd is”, vertelt ze aan haar volgers. Blij met haar lippen is Annebel dus niet, en wat doen realitysterren wanneer ze iets niet mooi vinden aan zichzelf? Een nieuwe ingreep natuurlijk!

Gelukkig heeft Annebel niet nóg een keer haar lippen laten doen, maar heeft ze deze er uit laten halen. De fillers zijn nu op aan het lossen en over een paar dagen zal (hopelijk) het gewenste resultaat zichtbaar zijn.

Annebel Visscher ingreep
Bron: @annebelvisscher