Het perfecte koppel lijkt wel. Zij bloedmooi, slim en model, hij voetballer van Juventus met een miljoenensalaris. Een goede match kun je ook wel zeggen. They will make amazing kids. Matthijs de Ligt (21) en Annekee Molenaar (21), dochter van oud-Ajacied Keje Molenaar, kenden elkaar al jaren voordat ze een relatie kregen.

De twee deelden gemeenschappelijke vrienden. Nadat zowel Matthijs’ relatie als die van Annekee stuk liep, stuurde de voetballer, die toen nog speelde bij Ajax, haar een berichtje of ze het leuk vond om samen iets te ondernemen. En de rest is geschiedenis..

Slimme meid

Annekee heeft niet alleen de beauty, maar ook de brains! Op voorhand besloot ze al een studie rechten aan de UVA in Amsterdam te gaan doen. ‘Niet dat ik advocaat wil worden, maar het is een brede studie en op die manier kan ik erachter komen wat bij mij past. Ik heb al geregeld dat ik mijn studie op afstand kan doen. Wat betekent dat ik maar één keer in de acht weken in Amsterdam hoef te zijn om examens af te leggen. Mijn ouders vinden het ook prima dat ik verhuis zolang ik mijn eigen ding blijf doen en niet de hele dag wacht tot Matthijs thuiskomt.’

Juventus

Niet lang daarna kreeg Matthijs een aanbod bij de Italiaanse club Juventus, waar hij nu al een dik jaar het shirt voor draagt. Het stel verkaste naar een optrekje in de buurt van Turijn, en daar genieten Annekee en Matthijs met volle teugen van elkaar en de heerlijke Italiaanse omgeving. Zo zien we op de Instagram dat ze vaak met zijn tweeën en de honden gaan wandelen. Very cute!

Ambassadrice

Annekee zit gelukkig niet stil en is zelf ook met haar eigen projecten bezig. Zo is ze het gezicht van verschillende beautymerken en zet ze zich in voor goede doelen, waaronder: Free A Girl. In de serie ‘Gossip’ van Anna Nooshin kwam de knappe blondine op bezoek.  Tijdens dit interview werd er over de relatie van Annekee en Matthijs gesproken, hun trip naar Turijn en het leventje rondom voetbal.

Naast dat Annekee dus een ondernemende vrouw is, staat zij ook graag voor de camera. Zo staat ze wel eens voor de lens van bekende modemerken en tijdschriften o.a. Vogue. Wij delen nog graag wat mooie plaatjes met jullie van miss Molenaar.

Lees ook: Zo ziet de 21-jarige dochter van acteur John Travolta eruit