Vorige week brachten we een parel aan de Utrechtse grachten wat nog te koop staat voor een schamele 1.8 miljoen euro en vandaag hebben we iets in onze hoofdstad met een prijskaartje van zo’n 3 miljoen meer. Kost wat ja, maar dan heb je wel het allermooiste uitzicht van Amsterdam.

appartement Amsterdam FEM FEM

Een guilty pleasure van ons is op Funda huizen bekijken die nét iets buiten ons budget vallen en via onze boys van MAN MAN ontdekte we deze parel: een appartement van 275 vierkante meter met een prijs van €17.500 per vierkante meter.

De Hooch

Het appartement is onderdeel van “De Hooch” wat staat in het hart van Amsterdam; het museumkwartier. Het is op loopafstand van het meest luxueus winkelgebied die wij allemaal kennen als de P.C. Hooftstraat en het bevindt zich op de zesde etage van het complex. Het appartement heeft een 360 graden uitzicht over Amsterdam waardoor je dus ook uitzicht hebt over het Rijksmuseum.

appartement amsterdam 1 FEM FEM appartement amsterdam 2 FEM FEM appartement amsterdam 10 FEM FEM appartement amsterdam 8 FEM FEM appartement amsterdam 7 FEM FEM

In de categorie droomhuis: bekijk ook deze huis wat in Amerika ooit te koop stond waar je een wildwaterpark in je achtertuin hebt.