Zijn deelname aan het programma leverde helaas geen liefde op voor AYTO’s Ivo. Zijn perfecte match was Floor, maar zij bleken tóch niet zo’n perfecte match voor elkaar. Hoe komt dat? Misschien omdat Ivo een andere dame in zijn hoofd dat tijdens het programma..

ivo-relatie-tessa-tijdens-opnames
Instagram @ivo.teunissen

Ivo zijn perfect match Floor

In het programma Are You The One? werden Ivo en Floor samen gematcht. Ivo dacht eerst dat hij een perfecte match zou zijn met zijn ex-vriendin Shanice, maar niets bleek minder waar. Het bleek dat Ivo en Floor het waren in the end, volgens de experts. Uiteindelijk zijn ze na de opnames niet meer samen gespot en leek er toch geen sprake van liefde te zijn.

Liefde tijdens het programma

Alle kandidaten waren natuurlijk opzoek naar de ware liefde en hun perfect match. De reden hierachter? Een groot geldbedrag. Maar wat blijkt, Ivo uit Are You The One? had al een vriendin thuis zitten tijdens het programma. Excuse me? 

Wat blijkt nou, wij kennen de dame ook! Ivo plaatste deze week dat hij zijn perfecte match heeft gevonden bij Tessa. Tessa kennen wij nog van het tweede seizoen van Ex on the Beach. Er wordt gespeculeerd dat zij voor het programma al een relatie hadden, maar ook al tijdens de opnames!

ivo-ayto-relatie-tessa
Instagram stories @reality.fbi

Samen op vakantie

De opnames van Are You The One? waren op Gran Canaria. Toen de opnames afgelopen waren is Tessa naar het eiland gevlogen en heeft het koppel samen twee weken vakantie gevierd. Wellicht met de €10.000 die Ivo net met het programma had gewonnen?

Wij zijn benieuwd hoe Tessa heeft gereageerd op de beelden van AYTO’s Ivo en Shanice, aangezien ze nogal een jaloers type is. Dit hebben we allemaal kunnen zien bij het tweede seizoen van Ex on the Beach.. Het zit in ieder geval goed tussen de twee aan de foto die Ivo op zijn Instagram plaatste te zien. Ivo en Tessa zijn nu helemaal insta official. 

Lees ook: Deze mannelijke single uit Are You The One is ook topmodel