Helaas slaagde Ivo uit Are You The One? er niet in om zijn perfect match te vinden tijdens zijn deelname aan het programma. Tóch schoot cupido raak na het programma, waarna Ivo zijn relatie al snel bekend maakte via Instagram.

Ivo uit Are You The One? maakt relatie bekend

Tijdens zijn Are You The One?-avontuur bleek Floor Ivo’s perfect match te zijn. We weten niet wát er mis is gegaan tussen de twee, maar ze zijn in ieder geval geen stelletje meer. Echter was Ivo niet lang single. Afgelopen Kerst postte hij namelijk een kiekje met een oude bekende.

Ivo teunissen are you the one

Ivo slaat Tess uit Ex on the Beach aan de haak

We moesten even twee keer kijken, maar toen zagen we dat niemand minder dan Tessa uit Ex on the Beach aan Ivo’s zijde stond. Geen lonely Christmas voor Ivo dus.

Tessa kennen we allemaal uit Ex on the Beach, maar ze noemt zichzelf liever een ‘tv personality’. De dame heeft ook een account op OnlyFans waar ze (gokken we) pikante kiekjes op post. In haar bio op het platform schrijft ze dat ze exclusieve content post die ze niet op Instagram mag posten.

Oude bekende

Naast dat wij Tessa al kenden, was ze voor Ivo ook een oude bekende. De twee hebben namelijk al eerder een relatie gehad. Wat er toentertijd mis is gegaan weten we niet. Het blijkt wel dat Ivo een bepaald type heeft. Met haar blonde haren en grote borsten heeft Tessa aardig wat weg van Ivo’s ex-vriendin Shanice.

Ivo heeft in ieder geval veel vertrouwen in zijn nieuwe relatie. Op Instagram plaatst hij een foto met Tessa, met als caption: “PERFECT MATCH”. Of dat écht zo is, moet nog maar blijken. Wij wensen de twee in ieder geval veel geluk!

Instagram @ivo.teunissen
Instagram @ivo.teunissen

Lees ook: Zijn AYTO’s Michèle en Boudewijn nog samen?