Topmodel Ashley Graham van Amerikaanse bodem is in het dagelijks leven genoeg bezig met haar voeding. Wij waren benieuwd wat Ashley Graham eet op een dag en gingen daarom op onderzoek uit. We zetten op een rijtje wat ze eet op een dag, zodat je daar inspiratie uit kunt halen voor je eigen voeding!

Ashley Graham eet op een dag
Bron: Instagram @ashleygraham

Alles wat Ashley Graham eet op een dag

We zijn nou eenmaal onwijs geïnteresseerd in wat anderen eten op een dag. Zo ook waar Ashley Graham allemaal voor kiest. We zochten het uit en vonden een video, waarin Ashley deelt wat ze eet op een dag. We hebben het voor jou op een rijtje gezet, zodat je genoeg inspiratie op kunt doen voor je eigen maaltijden.

Ochtend

Ashley biecht op dat ze een echte koffiedrinker is. Ze drinkt dan ook zo drie á vier koppen koffie op een dag. Om alle cafeïne een beetje te compenseren drinkt ze dan ook een paar liter water op een dag. Iets wat ze liever kiest dan thee. Thuis drinkt ze haar koffie altijd zo zwart mogelijk, maar soms gaat ze de deur uit voor een speciale koffie met havermelk bijvoorbeeld.

Ze begint eigenlijk de dag altijd zo snel mogelijk met ontbijten. Dat gezegd hebbende is ze ook een grote ontbijten en houdt ze wel van een flinke portie. Ze maakt het liefst roerei. Ze bakt hiervoor 2 eieren, een scheutje havermelk en wat grof zeezout en doet dit op een geroosterd glutenvrij broodje. Hier drinkt ze dan een glaasje sap bij.

Ashley Graham eet op een dag
Bron: Pinterest

Gaandeweg de ochtend pakt ze er af en toe toch wel een snack bij. Ze gaat voor een gezonde bouillon, avocado met zeezout of voor een handje m&m’s met pinda’s.

Middag

’s Middags gaat ze het liefst voor een groene salade. Ze maakt deze dan met romaine sla, parmezaanse kaas chips, avocado, kip, wortels, komkommer en een dressing. Ze heeft twee favoriete dressings en kiest dus altijd voor honing mosterd of pittige chipotle dressing.

Ashley Graham eet op een dag
Bron: Libelle België

Avond

Ashley biecht op dat ze zelf eigenlijk helemaal niet graag in de keuken staat. Vooral ’s avonds kookt ze dan ook niet voor zichzelf. Ze eet dus buiten de deur, bestelt eten of laat haar man een lekkere maaltijd in elkaar flansen. Haar favoriet een stoofpotje met lamsvlees. Haar man staat hiervoor maar liefst 2 uur in de keuken! Het stoofpotje is dus gemaakt van lamsvlees, zoete aardappel en lekker veel knoflook. Ze eten vaak meerdere dagen achter elkaar dezelfde maaltijd, omdat dit gemakkelijker is!

Ashley Graham eet op een dag
Bron: Pinterest

Ashley eet vaak vroeg, omdat ze dan met een licht gevoel naar bed gaat. Als ze nog trek krijgt, neemt ze een lichte snack!

Sidenote

Ieder lichaam is anders en heeft andere behoeften! Neem dus niet zomaar een voedingsschema over, maar zorg dat je goed luistert naar wat jouw lichaam nodig heeft! Gebruik het voedingsschema van Ashley Graham dus enkel als een goede inspiratiebron en zorg ervoor dat je naar je lichaam luistert.

Wil je de video bekijken waarin Ashley Graham vertelt wat zij eet op een dag? Dat kan hieronder:

Lees ook: Alles wat influencer Nina Warink eet op een dag