Wie Nina Warink regelmatig volgt, weet dat ze een echte eetliefhebber is. Ze houdt van eten en straalt dat uit in foto’s en video’s op Instagram, in vlogs en op haar gloednieuwe website. Ook bracht ze al twee kookboeken uit, welke vol staan met heerlijke recepten waar je optimaal van kunt genieten. Als iemand weet waar ze het over heeft, is het Nina Warink wel.

Alles wat influencer Nina Warink eet op een dag

Influencer Nina Warink kun je natuurlijk kennen van haar heerlijke vlogs op YouTube, waarin ze regelmatig een beetje deelt van haar heerlijke leven met haar vriend YouTuber Kalvijn. Nina is een echt bezig bijtje en heeft niet stil gezeten de afgelopen jaren. Zo bracht al verschillende lijnen badkleding uit en heeft ze al twee kookboeken – helemaal zelf – uitgebracht. Ze weet waar ze het over heeft, geniet van het eten en drinken, maar weet ook in shape te blijven door de juiste balans te vinden.

Om erachter te komen wat een eetdag van Nina Warink nou precies kenmerkt, hebben we even onderzoek gedaan. We kwamen uit bij één van haar vlogs, waarin ze lekker veel recepten deelt. Benieuwd? Lees dan snel verder.

Ochtend

Hoewel ze veel deelt over haar lunch- en dinarrecepten, kunnen we maar weinig vinden over haar ontbijtgewoontes. Na iets verder onderzoek vonden we al snel uit dat Nina misschien wel eens een groot fan zou kunnen zijn van pancakes. In haar nieuwste post op Instagram deelt ze haar recept voor bananenpannekoekjes, welke ze eet met bosbessen. Wil je deze ook proberen? Probeer dan haar onderstaande recept.

Middag

’s Middags luncht ze met een overgebleven beetje zelfgemaakte soep. Ze koos voor zoete aardappel paprika soep, welke ze heeft gemaakt uit een verspakket van de Albert Heijn. Hierbij bakte ze een turks brood in de oven af. Ze snijdt deze vervolgens in punten en belegt deze allemaal verschillend. Ze maakt punten met pesto en oude kaas, brie met honing en walnoten, aioli met parmaham én steektartaar met truffelmayonaise. Deze eet ze gezellig met vriend Kelvin op!

Nina Warink
Bron: YouTube Nina Warink

Avond

’s Avonds kiest ze voor een receptje uit de Allerhande en gaat voor een echte Hollandse maaltijd. Ze kiest voor een broccoli stamppot met gerookte zalm, maar past het recept wel een beetje aan door voor normale zalm te kiezen. Ze laat het recept zien en neemt ons mee tijdens het koken. Zo zien we dat er onder andere broccoli, aardappelen, veldsla en feta door de stamppot gaan. Verder bakt ze de zalm met een beetje zout in de pan en roostert ze het amandelschaafsel. Deze eet ze vervolgens bij de stamppot.

Nina Warink
Bron: YouTube Nina Warink

Sidenote

Bovenstaande informatie is gebaseerd op een video van Nina Warink van ongeveer een jaar geleden. Dit betekent dat het kan zijn dat zij inmiddels andere voorkeuren heeft. Verder is het niet de bedoeling dat je bepaalde eetgewoonten één op één overneemt, want ieder lichaam heeft andere behoeften en ieder persoon heeft eigen voorkeuren. Gebruik het dus als inspiratiebron voor jouw eigen maaltijden en geniet van al het lekkere eten wat Nina Warink ook graag eet.

Bekijk hieronder de video van Nina Warink, waarin ze uitgebreid laat zien wat ze lekker vindt om te eten:

Lees ook: Alles wat fitness influencer en model Nochtli eet op een dag