Als je fan bent van het Hollywood-echtpaar Ashton Kutcher en Mila Kunis, bekend van hun rollen in de iconische serie That ’70s Show, dan staat je iets mega exciting te wachten. Deze sterren bieden je namelijk een unieke kans om je te nestelen in hun strandhuis. Maar voordat je een gat in de lucht springt: aan dit avontuur hangt wel een prijskaartje.

Ashton Kutcher en Mila Kunis, Airbnb
Bron: @aplusk

Airbnb van Ashton Kutcher en Mila Kunis

“Ik denk dat we vreemden moeten laten overnachten hier op het strand,” zegt Ashton tegen Mila in een video gedeeld op zijn Instagram. “Het is niet het wildste idee dat ik ooit heb gehad. Kom bij ons verblijven in ons strandhuis. Tegen de tijd dat je vertrekt, voelt het alsof we vrienden zijn geworden.”

De twee stellen hun strandverblijf in Santa Barbara County open voor iedereen op Airbnb. Deze intieme ruimte draagt de naam van hun ’tweede thuis’, en hoewel het niet groot van formaat is, zit het vol met comfortabele voorzieningen. En alsof dat nog niet genoeg is, is er zelfs een jacuzzi om wat luxe toe te voegen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Ashton Kutcher (@aplusk)

Airbnb-hosts

“Als acteurs, ondernemers en ouders begrijpen we hoe belangrijk het is om los te koppelen en op te laden. We zijn verheugd om Airbnb-hosts te worden en ons toevluchtsoord met jou te delen.” Klinkt als muziek in de oren toch? En om het allemaal nog wat leuker te maken, zijn de knappe Ashton en Mila ook nog is de persoonlijke Airbnb-hosts!

“We zullen er zijn om je bij aankomst te begroeten en ervoor te zorgen dat je alles hebt wat je nodig hebt voor een heerlijk verblijf aan het strand. Maaltijden en snacks zijn van ons, dus laat ons weten of er allergieën of dieetwensen zijn.” Snacks en het hollywood-koppel als host? Wij zijn verkocht!

Boeken maar!

Is je enthousiasme ook aangewakkerd? Of heeft nieuwsgierigheid je aandacht getrokken? Bekijk dan snel hier de Airbnb van Ashton Kutcher en Mila Kunis. De boekingen gaan vandaag van start, dus cancel al je plannen vandaag, want wij weten zeker dat dit pareltje zo volgeboekt is!

Wij zijn in ieder geval benieuwd geworden naar Ashton en Mila’s gastvrijheid. En zelfs al is het een kort uitstapje. De woorden van Ashton dat het voelt alsof jullie vrienden zijn geworden, zijn al genoeg toch?