Het is natuurlijk altijd leuk om een avondje met je vriendinnen te spenderen, maar er zijn momenten dat jullie even niet meer weten wat jullie kunnen doen. Samen winkelen of een filmpje kijken is nooit verkeerd, maar dat gaat op den duur ook wel vervelen. Om jullie een handje te helpen, hebben we de leukste dingen om tijdens een vriendinnen avond te doen op een rijtje gezet.

vriendinnen-avond-femfem

Bereidt samen een diner

Kies de lekkerste recepten uit en maak deze samen met je vriendinnen. Of het nu verschillende hapjes worden of een 3-gangen diner, je kunt lekker los gaan in de keuken. Zet tijdens het koken een lekker muziekje op en geniet vervolgens van jullie zelfgemaakte maaltijd. Dat is weer eens wat anders dan die kant-en-klare pizza.

Zelf cocktails maken

In plaats van een cocktail op het terras te bestellen, kun je er ook voor kiezen om deze zelf te maken. Zoek de lekkerste cocktailrecepten uit en haal de cocktailglazen maar tevoorschijn. Met een lekkere cocktail in de hand en jullie favoriete muziek op kan jullie avond eigenlijk al niet meer stuk. En als het niet mee zit, kunnen jullie altijd nog hier terecht.

Stel een bucketlist samen

Het is natuurlijk altijd leuk om te fantaseren over dingen die je in de toekomst wil doen. Nóg leuker is om deze dingen op papier te zetten samen met je vriendinnen. Hebben jullie nog wilde plannen of toekomstdromen? Maak er een bucketlist van en voer deze vervolgens uit. Dan weet je in ieder geval zeker dat er de komende tijd geen sprake meer is van verveling. Wij hebben alvast wat voorwerk voor jullie gedaan.

Ga naar een karaokebar

Als jullie een avondje willen lachen, is het zeker een goed idee om een bezoekje te brengen aan een karaokebar. Vraag jullie favoriete nummers aan en gooi jullie heupen lekker los. Dan is een avond vol plezier zeker gegarandeerd.

Ouderwetse spelletjesavond

Stiekem is het zo nu en dan ook best leuk om weer wat oude bordspelletjes tevoorschijn te halen. Breng de nostalgie weer naar boven en speel de leukste spelletjes onder het genot van een glaasje wijn. En een potje mens-erger-niet zal nooit gaan vervelen, toch?

Spit elkaars kledingkast door

Waarschijnlijk heb je heel wat kleding die gerust de prullenbak in geslingerd mogen worden. En je vriendinnen ook. Raap deze kleding bij elkaar en kijk of er items zijn die je met elkaar kunt ruilen. Dit is weer eens wat anders en de ideale manier om nieuwe kleding aan je garderobe toe te voegen.

vriendinnen-avond-dingen-doen-femfem