Zon, keiharde techno, gigantische stages, koude drankjes en gezellige mensen: als je het ons vraagt is dat de perfecte omschrijving van het festival dat zich dit weekend in Hilvarenbeek afspeelt. Van vrijdag tot en met zondag vindt Awakenings Summer Festival hier plaats en geloof ons: dit technoparadijs wil je zeker bezoeken.

Dansen in de zon

De temperaturen voor het aankomende weekend zien er aangenaam uit, dus dat is wat ons betreft het perfecte excuus om te gaan dansen in de zon. Op 29, 30 en 31 juli strijkt Awakenings neer met een nieuw festival, namelijk Awakenings Summer Festival in Hilvarenbeek.

Naast een extra festivaldag, is de locatie van dit festival ook nieuw. Extra fijn voor festivalbezoekers, want op deze locatie is er de mogelijkheid voor een camping – iets wat in 25 (!) jaar Awakenings nog niet eerder is voorgekomen.

Genoeg keuze

Of je nu in to keiharde techno bent, of liever geniet van een fijne deep house beat: de keuze is reuze. Met maar liefst dertien verschillende stages, die zowel overdekt als in de buitenlucht zijn, is er voor ieder wat wils. Of nog beter, struin de hele dag rond en ontdek alle verschillende stages. Zo ontdek je misschien nog wat nieuwe favo artiesten en krijg je de full experience van het festivalterrein.

Artiesten als Reinier Zonneveld, Adam Beyer, Amelie Lens, Speedy J, Chris Stussy en nog veel meer grote namen zijn dit jaar bij Awakenings Summer Festival te vinden. De volledige line-up vind je hier:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door AWAKENINGS (@awakenings)

Heb je nog geen plannen voor het aankomende weekend en kun je niet wachten om te dansen tot de zon ondergaat? De tickets voor Awakenings Summer Festival zijn via deze link nog beschikbaar. Let op: sommige tickets zijn al uitverkocht, dus weer er snel bij. Enjoy!

Lees ook: Bewezen: een festivalbezoek vermindert de kans op een depressie