De serie Awkward was amazing! Elk seizoen leefde we mee de ups & downs van hoofdrolspeelster Jenna Hamilton (Rickards). Als je er graag achter wilde komen hoeveel pech iemand kon hebben, was dit dé perfecte graadmeter. De populaire serie is nu al een tijdje niet meer op tv, toch blikken wij even terug. Jenna Hamilton was vooral een tikkeltje ongemakkelijk, maar als je haar nu ziet lijkt Ashley absoluut niet meer op haar personage uit de serie.

Ashley heeft de mooie leeftijd van 28 jaar bereikt en is volop aan het experimenteren met haar uiterlijk. Zo heeft ze overduidelijk haar lippen laten opspuiten en heeft ze de afgelopen jaren al verschillende kapsels geprobeerd. Heftig!

Waar ging het ook alweer over?

De grappige en ongemakkelijke Jenna Hamilton, die worstelt met haar identiteit, neemt ons weer mee in het middelbare schoolleven vol drama. Vanwege haar (onbewuste) zelfmoordpoging is ze van een muurbloempje veranderd in een veelbesproken onderwerp op school, maar ze krijgt niet de aandacht waar ze op hoopte. Dat een middelbare school een tijd is van vallen, opstaan en weer doorgaan is, brengt Awkward op hilarische wijze in beeld. Overigens staan de seizoenen van Awkward op Videoland. Dat wordt dus bingewatchen!

Lees ook: Zo ziet actrice Lindsay Lohan er vandaag de dag uit