Volgens de wetenschap waren Boudewijn en Michèle de pérfecte match. We zijn nu een paar maanden verder en dan ook heel benieuwd of de twee nog steeds bij elkaar zijn. Waren ze de deelnemers echt voor elkaar gemaakt?

Michele en boudewijn AYTO

Zijn AYTO’s Michèle en Boudewijn nog samen?

Michèle en Boudewijn deden mee aan het programma Are You The One. Al snel werd duidelijk dat de twee voor elkaar gemaakt waren, en ze vertrokken dan ook als eerst naar de honeymoon suite. Maar zijn Michèle en Boudewijn nog steeds samen?

Are You The One?

Tijdens Are You The One? gaan tien single mannen en vrouwen op zoek naar hun perfecte match. De koppels worden niet zomaar gematcht, maar door middel van opdrachten, de Truth Booth en Match Up Ceremonies. Volgens de wetenschap waren Michèle en Boudewijn dan ook al snel de perfecte match. Wij vroegen ons af of de twee nog steeds samen zijn.


Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door MTV Nederland (@mtvnl)

De perfecte match

In het programma hadden de twee de perfecte chemie. Toch hadden ze al hun twijfels in het programma. “We hadden in het programma zelf al een keer tegen elkaar gezegd dat we als vrienden verder wilden gaan, en dat we in Nederland nog wel zouden daten en kijken of er meer kon ontstaan”, vertelt Michèle volgens Grazia. “We hebben elkaar zeker nog gezien, maar dat was eigenlijk altijd vriendschappelijk.”

Vriendschap

Meer vriendschap dan liefde voor Boudewijn en Michèle. Best raar vonden ze beide, aangezien ze samen zoveel hebben meegemaakt. Maar ze hebben het niet voor niks gedaan: “We spreken elkaar nog dagelijks. Het is wel echt vriendschappelijk, maar heel gezellig. We hebben nog veel gepraat met elkaar over wat we hebben meegemaakt, maar het is goed zo voor ons en we kunnen het heel goed vinden met elkaar.”

Lees ook: AYTO’s Boudewijn verklapt wie eigenlijk zijn eerste keus was