There’s a baby on it’s way en dat is al goed te zien bij Marieke Elsinga. De radio-dj showt via Instagram vol trots haar babybuik en wij kunnen maar één ding zeggen: wat ziet ze er prachtig uit.

Marieke Elsinga
Bron: @mariekeelsinga

Groeiende babybuik

Een aantal maanden geleden maakte Marieke Elsinga wereldkundig dat er een kleintje onderweg is. Samen met haar vriend Sander verwacht Marieke een kindje, iets wat de radio-dj naar eigen zeggen best wel spannend vindt. Wanneer Marieke precies uitgerekend is, is niet duidelijk. Wel kunnen we zien dat de buik van Marieke al flink aan het groeien is.

Wonderbuik

Via Instagram deelt Marieke een vrolijke foto van zichzelf in een strakke witte jurk. De radio-dj poseert vol trots bij de ondergaande zon en laat hierbij zien dat haar buik steeds groter begint te worden. “Wonderbuik”, schrijft ze bij de foto.

Marieke ziet er prachtig uit en dat is ook haar volgers niet ontgaan. “Mooooooi”, reageert Chantal Janzen onder de foto. Ook laten veel volgers weten dat Marieke de buik na de zwangerschap nog zal gaan missen. “Geniet ervan. Als die kleine uit de buik is, ga je schopjes missen”, “Geniet ervan! Zo’n bijzondere periode” en “Prachtig! Mooiste tijd van je leven, geniet van ieder moment. It’s precious.” Awh!

Lees ook: Marieke Elsinga niet blij met pigmentvlekken op gezicht: ‘Gewoon pech’