Behalve een baby belly en een heerlijke glow, brengt een zwangerschap ook vervelende kwaaltjes met zich mee. Marieke Elsinga kan erover meepraten, zo deelt ze op Instagram. Met een foto op Instagram Stories laat Marieke zien dat ze last heeft van pigmentvlekken op haar gezicht.

Zwangerschapsmasker

Het is een kwaaltje dat bij veel zwangere vrouwen voorkomt: een zwangerschapsmasker. Door zonnestralen op je gezicht krijg je tijdens je zwangerschap al gauw last van pigmentvlekken – die vervolgens lastig te verwijderen zijn. Marieke Elsinga heeft al behoorlijk wat vlekjes op haar gezicht sinds haar zwangerschap en deelt dit op Instagram. “Minder bijkomend voordeel: die lelijke pigmentvlekken”, stelt ze bij de foto.

Ook laat Marieke weten dat het smeren met spf niet veel verandering in de zaak brengt. “Jup. Factor 50. Elke dag. Ik let op met de zon, het zit er nog steeds. Gewoon pech.”

marieke elsinga pigmentvlekken

Voller haar

Behalve vervelende vlekjes op haar gezicht, ervaart Marieke ook een groot voordeel. Zo vertelt ze dat haar coupe plotseling een stuk voller wordt. “Helemaal top”, begint ze. “Geef het drie maanden en ik heb een bos als Katja Schuurman.” Heerlijk!

Dat Marieke volop geniet van haar zwangerschap is wel duidelijk. De radio-dj deelt via Instagram regelmatig updates van haar buik en kan naar eigen zeggen niet wachten tot ze uitgerekend is. Wanneer dit precies is, weten we niet. Wel deelde Marieke dat ze in verwachting van een jongetje is.

Lees ook: Zo ziet de vriend van Marieke Elsinga eruit