Zulk leuk nieuws voor K3-lid Hanne: ze is afgelopen maandag van een jongetje bevallen! “Het is een onbeschrijfelijk gelukzalig gevoel om mama te worden”, laat ze via Studio 100 weten.

K3 Hanne bevallen
Bron: @hannecarry__

It’s a boy!

“Zeven jaar geleden kwam mijn grootste droom uit toen ik een K3’tje werd”, vertelt de kersverse moeder. “Maar de komst van Julien heeft dit zonder twijfel overtroffen.” Een foto van de baby delen de ouders (voorlopig) niet. “Aangezien ze zo intens mogelijk willen genieten van deze bijzondere tijd met hun drietjes, zullen ze geen reacties of foto ’s delen”, deelt haar management. 

K3-collega’s Julia en Marthe zijn super blij dat Hanne is bevallen en kijken ernaar uit om baby Julien te ontmoeten. “Ik heb echt het gevoel dat ik nu tante ben”, vertelt Julia. “We hebben ze geduldig wat tijd gegund om rustig aan te doen maar nu willen we toch echt wel op babybezoek gaan!” Duh!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by K3 (@k3.studio100)

K3 zonder Hanne

De afgelopen tijd heeft de Nederlandse Diede van den Heuvel keihard gerepeteerd om een waardige vervanger te zijn voor Hanne tijdens de ‘Kom Erbij’ shows van K3. Op doktersadvies moest Hanne namelijk tijdelijk stoppen met de shows, het zou haar te veel energie kosten. Echter waren de fans hier absoluut niet blij mee, voornamelijk de fans die al een kaartje hadden gekocht.

Via social media liet het publiek weten wat ze van deze vervanging vonden: “We hebben betaald om K3 te zien, niet K2 + Diede.” Studio 100 heeft tot grote ergernis van de fans besloten geen geld terug te geven voor de kaarten.