Nog twee weken voor het nieuwe seizoen van De Bachelor met Thomas van der Vlugt begint! Eindelijk is er ook bekend wie de dames zijn die om Thomas zijn hart gaan strijden. Dit zijn de deelnemers van De Bachelor 2022.

De deelnemers van De Bachelor 2022

Benieuwd naar wie de 16 prachtige dames zijn die in Mexico gaan strijden voor het hart van Thomas? Wij stellen ze met alle liefde aan je voor.

Daniek (24 jaar)

Als eerst stellen wij je graag voor aan de Hengelose Daniek. De brunette is werkzaam als styliste en is een echte thrill-seeker. Kortom: ze is niet vies van een beetje actie. We gokken zo dat Daniek wel aan haar trekken gaat komen in Mexico. Daniek probeert graag nieuwe dingen uit en is dan ook niet bang om te falen. Dat hoort er nu eenmaal bij.

de bachelor daniek
Fotograaf Jasper Suyk

Demi (26 jaar)

Demi is super open en heeft dan ook geen moeite om contact aan te gaan met nieuwe personen. Dit komt dan ook goed van pas bij haar werk als kapper – aan gezelschap heeft Demi in ieder geval geen gebrek. Ondanks haar blonde lokken is Demi he-le-maal geen meisje-meisje. Ze kan dan ook niet wachten om Mexico te ontdekken.

de bachelor demi
Fotograaf Jasper Suyk

Diandra (27 jaar)

Nóg een naam die met de D begint. De derde deelneemster is de Gooische Diandra en haar passie ligt in de modewereld. Ze staat sterk in haar schoenen en het maakt haar niet uit wat anderen van haar vinden. Een echte power woman dus. Verder hecht Diandra enorm veel waarde aan haar familie en vrienden.

de bachelor diandra
Fotograaf Jasper Suyk

Faith (22 jaar)

De Rotterdamse Faith woont nog bij haar ouders en is momenteen in between jobs. Ze is er dan ook zeker van niet uit huis te gaan voor ze de ware gevonden heeft. Misschien is ze niet zo’n waaghals als Thomas, maar wie weet trekt hij haar wel over de streep.

de bachelor faith
Fotograaf Jasper Suyk

Frederique (26 jaar)

Frederique (mogen wij haar al Fred noemen?) was vroeger topsportroeier. Net als haar rode jurk is haar persoonlijkheid vurig. Frederique werkt als data-analist bij een grote bank maar heeft geen moeite om haar computer thuis te laten om op het vliegtuig naar Mexico te stappen.

de bachelor frederique
Fotograaf Jasper Suyk

Indigo (21 jaar)

Indigo is een bezig bijtje: ze is fashionstudente, hostess én marketeer. Ze is opzoek naar échte liefde en we hopen dat er nog een plekje voor Thomas is in haar drukke bestaan. Indigo komt uit Friesland maar heeft zich inmiddels helemaal gesetteld in Amsterdam.

de bachelor indigo
Fotograaf Jasper Suyk

Inge (30 jaar)

Inge is de oudste van het stel, maar dat hoeft natuurlijk niks te betekenen. Ze is een echte carrièretijger en werkt als manager bij een recruitmentkantoor. Ze woont in Amsterdam en heeft haar zaakjes goed op orde: van een bruisend sociaal leven tot een coole job. Wie weet maakt Thomas dit plaatje helemaal af.

de bachelor inge
Fotograaf Jasper Suyk

Karen (22 jaar)

Karen is super lief en zachtaardig. Ze heeft de neiging om zichzelf weg te cijferen (oei!) en zet altijd anderen op de eerste plek. Hopelijk heeft ze hier geen last van tijdens haar avontuur in Mexico en kan Thomas haar de confidence geven die ze nodig heeft.

de bachelor karen
Fotograaf Jasper Suyk

Linde (24 jaar)

Linde is dol op gezelligheid. En als we dat zo horen zou dit best wel eens een goede match met Thomas kunnen zijn.. Voor nu werkt ze in de horeca, maar ze zou graag haar job in de zorg oppakken. Linde zit vol energie en gaat écht voor iemand als ze verliefd is.

de bachelor linde
Fotograaf Jasper Suyk

Lysette (25 jaar)

Lysette is leerkracht en komt uit Dokkum. Binnenkort verhuist ze naar Amsterdam en is helemaal klaar voor het stadsleven. Voor Lysette stonden de afgelopen jaren in het teken van persoonlijke groei, en gaat daarom ook vol zelfvertrouwen dit avontuur aan. Wellicht kan ze haar liefde nu ook met Thomas delen.

de bachelor lysette
Fotograaf Jasper Suyk

Maureen (22 jaar)

Maureen heeft een tijdje in Australië gezeten maar is nu weer terug op Nederlandse bodem. Eén overeenkomst tussen haar en Thomas is in ieder geval hun reislust. Wel heeft ze de neiging om een beetje hard to get te spelen. Kan ze zich dit permitteren in een villa met 16 dames?

de bachelor maureen
Fotograaf Jasper Suyk

Merel (26 jaar)

Merel komt uit Amsterdam en is niet op haar mondje gevallen. Ze is bijna afgestudeerd als tandarts en heeft dus mega veel ambitie. Een echte beauty & the brains dus. In haar vrije tijd zal je haar vinden op het hockeyveld, op het terras of op een feestje.

de bachelor merel
Fotograaf Jasper Suyk

Michelle (24 jaar)

Je zou het niet verwachten maar Michelle handelt in auto’s en caravans. Ze weet precies hoe ze moet handelen, wat zéker van pas gaat komen in de villa gokken wij zo. Zal Thomas deze pittige dame aankunnen?

de bachelor michelle
Fotograaf Jasper Suyk

Patricia (23 jaar)

Patricia komt uit Groningen en is een geboren entertainer. Ze is teamleider van een animatieteam én wimperstyliste. Zou ze Thomas ook weten te entertainen? Met Patricia’s vrolijke en impulsieve kant moet dat geen probleem zijn.

de bachelor patricia
Fotograaf Jasper Suyk

Romy (27 jaar)

Romy is een stoere chick en werkt als radio-DJ. Ze heeft een veelbewogen jeugd gehad en dus een bak aan levenservaring. Nu wilt ze zich volledig op de liefde focussen. Romy staat bewust in het leven en is een vrije geest.

de bachelor romy
Fotograaf Jasper Suyk

Yaël (29 jaar)

Last but not least: de Amsterdamse Yaël. Deze brunette is na haar studie Psychologie gaan werken als ZZP-er. Ze werkt nu o.a. met kinderen met autisme en kwetsbare jongeren. Naast deze job runt ze nog een online business in kleding en accessoires met haar zus. Een echte business babe dus. Yaël gaat altijd af op haar gevoel en heeft aardig wat temperament. Maar dat kan Thomas wel hendelen, gokken wij zo..

de bachelor yael
Fotograaf Jasper Suyk

Wij kunnen niet wachten tot het nieuwe seizoen van De Bachelor begint. Wie denken jullie dat er gaat winnen?