We kunnen eigenlijk niet meer wachten tot het nieuwe seizoen van De Bachelor met Thomas van der Vlugt begint, en dat hoeft gelukkig ook niet meer! Het nieuwe seizoen begint eerder dan je denkt. Zet deze datum maar in je agenda, ladies!

Wanneer begint het nieuwe seizoen van De Bachelor?

Eerder kwam het nieuws al naar buiten dat niemand minder dan Thomas van Stuk TV de rol als nieuwe Bachelor zou vervullen. En nu weten we dan ook eindelijk wanneer we van dit avontuur mogen gaan genieten. JuiceChannel kwam met het nieuws dat het nieuwe seizoen al in februari begint. Later bevestigde Videoland dit ook door onderstaand bericht op hun Facebook en Instagram pagina te delen. Omg!

De precieze datum weten we (helaas) nog niet, maar ergens in februari dus. Dat betekent dat we nog maar een paar weekjes hoeven te wachten!

Locatie van het programma al uitgelekt

Volgens bronnen speelt het nieuwe seizoen van De Bachelor zich in Mexico af, en er zou zelfs een bekende meedoen! Een tijdje gelden kwamen we geruchten tegen die erop wezen dat het zusje van Emma Wortelboer mee zou doen aan het programma. Emma nam emotioneel afscheid van haar zusje op het vliegveld, die zou gaan ‘overwinteren’ in Mexico zonder plan.. Erg toevallig allemaal, als je het ons vraagt.

Wat kunnen we verwachten?

We wachten met smacht op het nieuwe seizoen van De Bachelor en zijn heel erg benieuwd hoe Thomas het ervan af gaat brengen in Mexico. 20 dames die voor hem strijden, romantische één-op-één dates en natuurlijk de allesbeslissende rozenceremonies. Wie gaat het hart van Bachelor Thomas veroveren? We zullen het snel zien!

Tóch hebben we wel al enig idee waar Bachelor Thomas naar opzoek is. Zo verklapte hij eerder al wat zijn type is! Eigenlijk wil Thomas wat iedere man wil: een natural beauty zonder te veel poespas of make-up. Een beetje the girl next door dus.