Laten we meteen met de deur in huis vallen: de derde aflevering van De Bachelor was niet heel spannend als je het ons vraagt. Tony ging op date met maar liefst vier dames, waaronder onze favoriete Diva die ook een serieuzere kant bleek te hebben, maar de vonken sprongen er niet vanaf op het strand.

Romantisch diner of sollicitatiegesprek

Later in de aflevering vond er een etentje plaats waarbij Cilian, Esther en Jolijn elkaar afwisselde per gang. Ook hier werden geen rozen uitgedeeld en ging het nogal stroef. Aan Jolijn werd zelfs gevraagd om een elevator pitch te doen. Ja precies, een kort praatje over jezelf om de ander nieuwsgierig te maken naar wat je te bieden hebt. Persoonlijk denken wij dat Tony meer opzoek is naar een persoonlijke assistente dan naar een partner…

De eerste kus

Driemaal is scheepsrecht want op de derde date was het raak. Tony koos Maxime als gezelschap voor tijdens een romantische helikoptervlucht. Er gebeuren gekke dingen wanneer je een zuurstoftekort hebt (door de hoogte), want er volgde een romantische eerste kus. Tony wilde de 29-jarige Amsterdamse ‘even proeven’.

eerste kus tony en maxime

Hongerige hyena’s

Nadat de andere meiden in de villa hoorde dat er was gekust, begon de strijd pas echt. Tijdens de cocktailparty vlak voor de rozen ceremonie kaapten de dames Tony één voor één weg voor de neus van zijn gesprekspartner. Nog nooit eerder zagen we een stel dames zo gretig afgaan op hun prooi. Als je het ons vraagt is dit niet de beste aanpak en aan Tony’s gezicht te zien was hij het hier volledig mee eens. Gelukkig trok Amanda haar mond open en liet ze blijken het belachelijk te vinden. We love Amanda.

In tegenstelling tot deze aflevering beloofd de volgende aflevering een stuk dramatischer en juicier te worden. Who is ready?!

Lees ook: De Bachelor: wat er gebeurde in de eerste twee afleveringen