De afgelopen tijd heeft de Belgische Bachelor Fabrizio een hoop drama over zich heen gehad. Zo was er bijvoorbeeld een hoop gedoe tijdens het opnemen van het programma en kreeg hij een hoop haat over zich heen wanneer De Bachelor werd uitgezonden. Zou hij door alle drama nou eigenlijk spijt hebben van zijn deelname naar de zoektocht naar liefde?

Bachelor Fabrizio
Instagram: @fabrizio_tzinaridis

Bachelor Fabrizio onthult of hij spijt heeft van zijn deelname

Fabrizio heeft door zijn deelname aan de Belgische Bachelor een hele hoop haat over zich heen gekregen. Hoe gaat hij eigenlijk met die haat om en heeft hij spijt van zijn deelname aan de zoektocht naar liefde?

Haatberichten

Fabrizio heeft eerder al eens meegedaan aan het programma Temptation Island als verleider. Ook heeft hij meegedaan aan dit programma met zijn ex-vriendin Pommeline. Omdat mensen hem kennen als de man van ‘Temptation Island’ hadden mensen al snel een mening over de Belgische Bachelor. Was hij namelijk wel oprecht tijdens het zoeken naar de liefde? Tijdens het seizoen van de Bachelor kreeg hij best wel wat kritiek op hoe hij omging met de dames. Zo had hij tijdens de 24-uurs dates met alle drie de dames het bed gedeeld. Hier waren het een hoop mensen het duidelijk niet mee eens.

Spijt van de Bachelor

Hebben al die haatreacties bij Fabrizio ervoor gezorgd dat hij spijt zou hebben van zijn deelname aan de Bachelor? Hier heeft hij een antwoord op gegeven: “Nee, ik vond het een fantastisch avontuur en zou niets anders hebben gedaan”. Verder vertelt Fabrizio dat hij op zijn eigen manier heeft uitgezocht wie er bij hem past. Voor zijn gevoel heeft hij er alles uitgehaald. “Het is van A tot Z gelopen zoals ik wilde.” Dat is in ieder geval duidelijk. Fijn dat Fabrizio geen spijt heeft van zijn deelname aan de Belgische Bachelor. Helaas heeft de relatie met Madieke na de Bachelor niet lang geduurd en zijn zij niet meer samen. Wel is hij de laatste tijd nog erg gezellig met deelneemster Margaux. Zullen de twee elkaar nog zien?

Lees ook: OMG! Dit is het aantal bedpartners van Bachelor Fabrizio