Het einde van de Belgische Bachelor met Fabrizio is bijna in zicht. Zo wordt het ook echt steeds spannender en spannender. De 24-uursdate heeft plaatsgevonden en daar hebben Fabrizio en Madieke voor het eerst samen het bed gedeeld. Oelala! Madieke liet weten dat zij dat wel heel “gezellig” vond.

24-uursdate

Terwijl de 24-uursdate bij de Nederlandse Bachelor pas volgende week is, is die ondertussen al geweest bij de Belgische Bachelor. Hier zul je zien dat de Bachelor met drie verschillende dames op 24-uursdate gaat. Je zult zien dat vooral Bachelor’s Madieke heel erg heeft genoten van haar dag en nacht van de Bachelor. Zo liet zij weten: “We hebben een héél gezellige nacht gehad”. Fabrizio sluit zich daar zeker bij aan! Cute!


Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Play4 (@play4_be)

Drukke nacht

Die nacht heeft wel heel spannend moeten zijn. Bachelor’s Madieke liet zelfs weten dat zij die hele nacht geen oog dicht heeft gedaan. Oh laat maar… Zij heeft gewoon de hele nacht wakker gelegen omdat Fabrizio de hele nacht aan het snurken was.

Dit vertelde Madieke ook nog over de nacht: “Het was niet te doen. Ik zag alle uren op de klok voorbijgaan en ik kon niet slapen, want hij was zo hard aan het snurken. Het klonk als een opgevoerde kettingzaag!” Haha… Dan weten we dat ook weer over de Belgische Bachelor! Voortaan altijd even bij je nieuwe date slapen voor je met diegene in een relatie stapt. Of gewoon oordoppen meenemen natuurlijk.

Lees ook: Bachelor’s Anna (seizoen Fabrizio) deed ook mee aan dit datingprogramma