Ondertussen zijn ze bij de Belgische Bachelor al lekker bezig. Er zijn namelijk nog maar vijf vrouwen. Vorige week stuurde Bachelor Fabrizio de knappe Anna helaas naar huis. Nu blijkt het dus zo te zijn dat Bachelor’s Anna al eerder mee heeft gedaan aan een ander datingprogramma, maar welk programma is dat dan?

Wie is Anna?

Bachelor’s Anna was één van de Nederlandse deelnemers die ging strijden voor het hart van de Belgische Bachelor Fabrizio. Zij is 26 jaar oud en werkt als pedagogisch medewerker in een opvang. Zou de liefde tussen Fabrizio en Anna opbloeien? Zij was de enige die meedeed aan het programma die half Grieks was. Anna en Fabrizio hadden tenminste al wat gemeen. Helaas hing er geen liefde in de lucht tussen de twee.

First Dates

Nu blijkt het dus zo te zijn dat Anna al eerder heeft meegedaan aan een datingprogramma. Zij heeft namelijk meegedaan aan het welbekende programma First Dates. Hier waagde zij ook een poging om de liefde van haar leven te vinden. Zij kreeg tijdens het programma een date met Bono. Helaas heeft de liefde nooit echt tussen hun kunnen opbloeien. Hoewel het op een geslaagde date leek, miste er toch iets. Helaas…

bachelor's anna
bron: First Dates

De Belgische Bachelor

Ondertussen gaat de Bachelor door zonder Anna… Zo kun je vanaf vandaag de laatste aflevering kijken in het prachtige Griekenland! In de volgende aflevering zullen ze namelijk terug gaan naar België en Nederland om daar kennis te maken met familie en hoe ze zijn in een andere omgeving. Wij kunnen nu al niet meer wachten op een nieuwe aflevering!

Zullen we Anna misschien in een ander datingprogramma zien binnenkort?

Lees ook: Ouders Fabrizio geven kritiek op hun eigen zoon in Belgische Bachelor