Thomas heeft zich de afgelopen tijd flink bloot gegeven tijdens zijn tijd als Bachelor. In het programma vond hij wel zijn lieve Merel, waar hij tot op de dag van vandaag nog steeds mee samen is. Toch is Merel niet de enige waar Bachelor Thomas zich letterlijk bloot aan heeft gegeven, ook Chantal Janzen mocht even genieten van het prachtlijf van Thomas.

bron: @thooootje
bron: @thooootje

Een pikante fotoshoot

Hopelijk heeft zijn vriendin Merel er geen problemen mee, want Thomas ging poedelnaakt in het bijzijn van de knappe Chantal Janzen en zij kon dus even genieten van zijn ‘goddelijke’ lichaam. Hij ging naakt voor een cover shoot voor het magazine ‘And C.’ van Chantal Janzen.

“Je kan je voorstellen dat het even spannend was om mij zo bloot te geven maar als het spannend is, is het ook leuk haha” schrijft de Bachelor op zijn Instagram. Verder is er in het interview zelf te lezen dat Thomas het tijdens de Bachelor erg lastig vond om zich helemaal open te stellen, en 100% voor iemand te gaan. “Ik durf er niet vól in te springen, omdat ik geen druk wil voelen dat het moet slagen. Ik rem mezelf bewust af. Je moet elkaar eerst goed kennen, vind ik.”

Een eerlijk interview

Na de Bachelor was het voor Thomas wel even wennen dat hij zoveel aandacht kreeg. Ook probeert hij Merel te beschermen tegen de sóms negatieve reacties. “Ze krijgt veel te verduren. Een negatief bericht blijft altijd veel langer hangen dan een positief bericht. Ik weet: vandaag ben je nieuws, een hot topic, maar morgen ben je vergeten.” Soms geeft hij zijn Merel zelfs een media training. “Laatst werd ze voor het eerst geïnterviewd. Dan gaan we van tevoren oefenen. Ze kan bijzonder goed politiek correct antwoorden. Beter dan ik.”

Lees ook: Before en after: Thomas van der Vlugt ging van bierbuik naar sixpack