Nog niet zo lang geleden was Thomas van der Vlugt te zien op het welbekende magazine Men’s Health. Je kon zien dat Thomas een totale transformatie ondergaan was. Thomas ging van een typisch mannen bierbuikje naar een bizar goede sixpack. Wie weet was zijn uitkijk punt wel de Bachelor…

Thomas in de Bachelor

Zoals jullie wel zullen weten is Thomas de Bachelor van dit jaar, en wij hebben er totaal geen problemen mee om hem iedere week weer op ons beeldscherm te zien. En ook de dames die in de villa zitten in Mexico om het hart te veroveren van Thomas van der Vlugt vinden het geen probleem om naar zijn ‘goddelijke’ lichaam te kijken.

Thomas zijn looks

Thomas heeft er nooit slecht uit gezien. Iedereen had stiekem wel een kleine crush op hem als je naar StukTv keek. Hij zag er misschien niet ongezond uit maar zijn levensstijl was niet super gezond. We weten allemaal wel dat hij, vergeleken met de andere twee van StukTV, de meest wilde levensstijl (had). Hij was niet vies van een feestje met een peukje en een drankje erbij. Maar dit is nu verleden tijd want na zijn cover shoot voor de Men’s Health is hij in een totaal gezonde levensstijl terecht gekomen.

De before en after

Het is goed te zien dat Thomas een ‘mega’ transformatie heeft doorgemaakt. Thomas kreeg van de Men’s Health de uitdaging om in 152 dagen zijn lichaam compleet te transformeren, en dit is hem zeker weten gelukt. Hij kreeg een personal trainer en ging gelijk aan de slag, want zoals iedereen weet houdt Thomas wel van een uitdaging. Toch viel het hem erg zwaar, . ”Pff wat was dit zwaar, ik heb mezelf helemaal gek getraind. Maar het is goed gelukt ookal zeg ik het zelf. Ik had nooit gedacht dat ik dit in mij had,” schreef hij erover op zijn social media.

Lees ook: De knapste Men’s Health cover modellen tot nu toe