Het is inmiddels alweer ages ago dat Gaby Blaaser in De Bachelorette op zoek ging naar de liefde. Dit vond ze destijds bij ‘winnaar’ Joey van Herle. Van een lange relatie was geen sprake, maar Joey heeft zijn kans om de liefde op de buis te vinden nog niet opgegeven. Hij dook namelijk onlangs op in Lang Leve de Liefde en vond het maar vreemd dat zijn date hem niet herkende. Awkward.

Bron: De Bachelorette

Meedoen aan Lang Leve de Liefde

We zien het wel vaker gebeuren: deelnemers van realityshows duiken in verschillende programma’s op. Blijkbaar is het toch behoorlijk magisch om de liefde van je leven in televisieland tegen het lijf te lopen. Ook Joey dacht er zo over en besloot mee te doen aan Lang Leve de Liefde, een programma waarbij je 24 uur lang met een volstrekt onbekende in een huis verblijft.

Joey werd samen met de knappe Merel in huis gezet, maar maakte de eerste uren behoorlijk awkward. De Bachelorette-deelnemer had namelijk wel verwacht dat zijn date hem wel zou herkennen.

Awkward moment

“Heb jij jezelf opgegeven?”, vraagt Merel aan Joey. “Nou, ik merk wel een beetje dat je me niet herkent”, geeft Joey vervolgens als antwoord terug. Merel krijgt het meteen Spaans benauwd en begint van de zenuwen te lachen. Waarna Joey haar geruststelt: “Dat maakt helemaal niet uit, dat hoef jij niet te kennen.” Ehhh… Ongemakkelijk.

Dubbel gevoel

Een ongemakkelijke start? Jep, daar heeft Joey met deze uitspraak wel voor gezorgd. Helaas baalt Joey zelf ook van het programma, zo stelde hij op Instagram. “Ik heb een dubbel gevoel over mijn deelname. Er komen veel liefde berichtjes binnen, maar ook heel veel haat”, begon hij in zijn bericht. “Wat ik jammer vind, is dat er heel veel geknipt is in de uitzending. Het is heel raar in elkaar gezet en daardoor kom ik er vervelend uit.”

Lees ook: Lang Leve de Liefde-kandidaat laat keiharde scheet