In het date programma Lang Leve de Liefde laat je je 24-uur van je beste kant zien. Maar het verloopt niet altijd zo soepel. Anja heeft hier namelijk (letterlijk) schijt aan en laat een mega harde scheet. Awkward!

lang leve de liefde

Lang Leve de Liefde

Voor iedereen die Lang Leve de Liefde nog niet kent: in het programma worden mensen aan elkaar gematcht die minstens 24 uur gaan daten. Als ze het beide leuk vonden hebben ze de optie om hun verblijf te verlengen. Dat zorgt voor een heerlijk programma met een hoop ongemakkelijke momenten. Zo ook bij de 53-jarige Anja; zij liet haar date Ron een poepie ruiken, letterlijk.

En dat doe ik gewoon

Anja windt er geen doekjes omheen en is lekker zichzelf. Ze pakt het moment om haar date te laten weten dat ze een scheet moet laten. Dat Anja zich snel op haar gemak voelt is wel te merken. “Ik moet een scheet laten”, kondigde ze aan. Vervolgens steekt ze haar vinger in de lucht, en laat zich helemaal gaan. “Zo, en dat doe ik gewoon”, zegt de deelneemster.

Aso

Of haar date Ron het erg vindt? In eerste instantie lijkt hij het te negeren, tot Anja het dan toch ter sprake brengt. “Vindt je het erg?” Waarop Ron lachend zegt: “Nou, ik vind het wel een beetje aso. Ik was even naar de wc gelopen.”

Gelukkig is Anja het er wel mee eens. “Ik weet dat het aso is, maar ik heb gewoon geen zin om last van mijn pens te krijgen.” Duidelijke taal: Anja is gewoon lekker zichzelf.

Verlenging

Maar nu de grote vraag: gaan Anja en Ron hun verblijf verlengen? Ron weet het zo net nog niet. Als het aan Anja ligt in ieder geval wel, maar in haar woorden is ze bang dat de scheet roet in het eten heeft gegooid.

Benieuwd hoe de rest van de date verliep? Kijk dan vooral de aflevering terug op SBS6!

Lees ook: Deze twee mannen kust Chris in Prince Charming