Hoewel Jethro’s deelname aan De Bachelorette met Gaby Blaaser niet helemaal was wat hij ervan gehoopt had, gaf hij de zoektocht naar ware liefde niet op. Niet heel lang daarna was het dan ook raak voor de 31-jarige DJ. Hij veroverde het hart van de prachtige blondine Kelly Heruer en zijn gisteren vader en moeder geworden. Te lief!

Jethro in De Bachelorette

Jethro Galung was toch wel een publieksfavoriet in De Bachelorette door zijn charmante voorkomen. Helaas werd hij eruit gestuurd na een akkefietje met Jordy. Er zou namelijk gelogen zijn over een kus. Remember? Uiteindelijk was dit misschien het lot, want niet veel later ontmoette hij Kelly, met wie hij nu samen vader is geworden.

De verjaardag van papa

Bodie Huta Galung is de naam van het zoontje van Jethro en Kelly. Hij werd gisteren geboren, op 21 september, wat dus de eerste dag van het herfstseizoen is. Daarnaast is het óók nog eens de verjaardag van zijn vader, wat betekent dat beide mannen Maagd van sterrenbeeld zijn. We love Virgo’s!

Een mooier verjaardagscadeautje kan je je natuurlijk niet voorstellen. Jethro houdt zoveel van zijn zoon dat hij het niet in woorden weet uit te drukken. En wij zijn ook speechless na het zien van deze te zoete foto.

Warme reacties

Jethro en Kelly krijgen alleen maar positieve reacties onder de foto die Jethro op zijn Instagram plaatste. De andere deelnemende mannen uit het programma De Bachelorette laten ook blijken blij te zijn voor de kersverse ouders. Joey is trots op het stel en vindt het een mooi kereltje en Chester reageert emoji’s met hartjesogen.

Lees ook: Baby news! Maxime Meiland is bevallen van een dochter