Het beschuit met roze muisjes mag uit de kast gehaald worden, want eindelijk is het zover. Maxime Meiland is bevallen van een meisje. Maxime had al een dochtertje Claire, maar nu heeft ze er een zusje bij. Dit is het eerste kindje van Mexime en haar vriend Leroy.

Maxime Meiland

Maxime Meiland kennen we allemaal van Chateau Meiland, samen met haar ouders Martien en Erica Meiland. Maxime en haar vriend Leroy zijn nog niet heel lang samen, maar al snel kwam het nieuws dat er een tweede op komst was. Dit maakten Maxime en Leroy een aantal maanden geleden bekend via Instagram. De afgelopen paar weken kon Maxime niet meer wachten op de kleine meid, ze stond voor haar gevoel namelijk op knappen. Dinsdag was de grote dag! Maxime kreeg haar tweede dochtertje. En ze draagt een wel heel bijzondere naam.

Vivé

First things first: het dochtertje is kerngezond. Gelukkig! Haar naam is Vivé en ze is op 14 september geboren. Dat maakt haar een maagd als sterrenbeeld. We love virgo’s! Ze zijn niet alleen praktisch en empathisch, maar ook kalm en super betrouwbaar. De kleine Vivé weegt 3520 gram en is gewoon te zoet!

Maxime wilde al langer een broertje of zusje voor haar dochtertje Claire. Zelfs al toen Leroy nog niet in beeld was! De twee ontmoette elkaar, en al snel kwam er een liefdesbaby. Eerder dit jaar verhuisde de twee naar Noordwijk, net als de rest van de familie. Het vormalige huis was ze toch net ietsje te klein met een tweede op komst. Ze besloten daarom een nieuwe villa te kopen. Hier kan het gezin straks prima met zijn viertjes vertoeven. Eerst zal het stel nog even genieten van de baby, en natuurlijk elkaar!

Wij wensen Maxime, Leroy, Claire en de rest van de Meilandjes enorm veel geluk met het kleine wonder Vivé.

Lees ook: Dit enorme bedrag verdient Maxime per aflevering van Chateau Meiland