Terwijl wij helemaal genieten van de Bachelor met Thomas van der Vlugt, gaat de Belgische Bachelor met Fabrizio ook gewoon door. En een saai seizoen is de Belgische versie zeker niet. Zo had Fabrizio al met meerdere dames gezoend… In de nieuwe aflevering kwamen de ouders van Fabrizio langs in het prachtige Griekenland. Wel hadden ze wat kritiek op hun zoon…

Bezoekje in Griekenland

In de laatste aflevering die nu op Videoland staat, brengen de ouders van Fabrizio een bezoekje aan hun zoon in het prachtige Griekenland. Zij wilden namelijk wel even weten hoe het ging met hun zoon en natuurlijk wat voor vrouwen er voor Fabrizio waren. Tijdens het bezoek vertelt Fabrizio open wat er allemaal al was gebeurd. Ook vertelde hij dus ook van de meerdere zoenen die hij heeft gehad. Fabrizio’s ouders kwamen dan ook met het commentaar: “Je bent hier niet om te kussen”…

Drie keer gekust

Tijdens het gesprek met Fabrizio zijn ouders liet hij aan zijn ouders weten hoe verschillende dates verlopen waren. Zo vertelt hij dat zijn eerste date met Phaedra puur lust was, de tweede ochtenddate met Sanne die erg goed liep en de derde date samen met Mariette die ook heel hoed verliep. Alle drie de meisjes hebben met de bachelor gekust. “Oh oh Fabrizio…”


Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Play4 (@play4_be)

Ouders kiezen

Na het gesprek dat de ouders met Fabrizio hebben gehad, was het tijd dat ze de vrouwen gingen ontmoeten. Aan de hand van gesprekken met de vrouwen, hebben de ouders iemand uitgekozen die met Fabrizio op date mocht gaan.

Zijn ouders hebben uiteindelijk gekozen om de Nederlandse Anna mee te nemen op date. Bachelor Fabrizio was het zeker eens met deze keuze. Hij zou haar namelijk zelf ook gekozen hebben. Zou er misschien meer tussen Fabrizio en Anna opbloeien? Om daarachter te komen moeten we helaas nog even wachten op de nieuwe aflevering donderdag!

Lees ook: 5x waarom de Belgische Bachelor een stuk leuker is dan de Nederlandse