Sinds Merel en Thomas van der Vlugt een happy couple zijn, krijgen de twee met behoorlijk wat kritiek op social media te maken. Merel besloot hierom een stapje terug te nemen en liet deze week weten dat ze een social media-break neemt. Maar voor ze deze break neemt, maakt ze korte metten met alle relatiegeruchten.

De Bachelors Merel
Bron: @merelbeks

Berichtjes op social media

Afgelopen week deelde Merel een emotioneel bericht op Instagram. De winnares van De Bachelor liet weten dat ze behoorlijk wat meningen van anderen binnenkrijgt en dit maar moeilijk los kan laten.

“Ik krijg zoveel berichtjes op een dag en ik merk dat ik door al die meningen en reacties mezelf uit het oog verlies”, begon ze haar verhaal. “Dat elke mening van iedereen maar in mijn hoofd blijven zitten, dat ik vervolgens meeneem en niet goed los kan laten. Je wil reageren, maar ook weer niet en dat ervaar ik als best zwaar.”

Relatiegeruchten

Na het bericht van Merel begon de geruchtenmolen overuren te draaien. Volgers van de brunette dachten dat het tussen Merel en Thomas niet lekker meer zou lopen en deelden dit in de comments. Via TikTok maakt Merel korte metten met deze geruchten. “Dingen die negatieve mensen zeggen na De Bachelor”, begint Merel in de video. Waarna ze alle quotes van mensen op een rijtje zet.

@beksiie Ik volg m’n hart en laat me niet gek maken ❤️credits to @M I L L I E ⚡️ #debachelor #roddels ♬ original sound – KyleAndJackieo

“Zijn jullie nog wel samen?”, “Waarom exclusief en nog geen relatie?”, “Hij heeft een zes maanden contract getekend”, “Hij gaat vreemd, je verdient iemand die 100 procent voor je gaat” en “Het is allemaal nep”, luidden de quotes die Merel deelt. Het moge duidelijk zijn dat het de brunette allemaal niet veel uitmaakt. “Ik volg m’n hart en laat me niet gek maken”, lezen we terwijl Merel twee middelvingers opsteekt. Eh… duidelijk!

Lees ook: De Bachelors Merel deelt emotioneel verhaal op Instagram