We kunnen allemaal met onze eigen ogen zien dat Bachelors Merel Beks en Thomas van der Vlugt elkaar helemaal hebben gevonden. Hun gelukkige love life wordt namelijk regelmatig op Instagram gedeeld. Toch lijkt het voor Merel iets te overweldigend. Inmiddels heeft de brunette 124 duizend volgers op Instagram en krijgt ze dagelijks honderden berichtjes binnen. Het wordt haar allemaal te veel, en hierom heeft ze besloten om een stap terug te doen. Dit laat ze weten via Instagram.

Beeld: @merelbeks

Thomas en Merel

Het afgelopen seizoen van de Bachelor heeft Merel Beks het hart van Thomas van der Vlugt weten te veroveren. De connectie was er niet vanaf het eerste moment, maar later in het seizoen spatte de liefde er vanaf. In Nederland is nog steeds te zien dat de twee tot over hun oren verliefd op elkaar zijn, en dit delen ze dan ook vol trots op Instagram. Zo cuteee.Β 

Meningen van anderen

Toch lijkt alle drukte op social media voor Merel achteraf best zwaar te vallen. Zo vertelt ze via Instagram dat ze de meningen van anderen niet zo goed kan vergeten. β€œIk krijg zoveel berichtjes op een dag en ik merk dat ik door al die meningen en reacties mezelf uit het oog verlies. En dat elke mening van iedereen maar in mijn hoofd blijven zitten en ik dat meeneem en niet goed los kan laten. Je wilt reageren, maar ook weer niet en dat ervaar ik als best zwaar.”

Focussen op tandheelkunde

Verder vertelt ze dat ze niet had verwacht dat De Bachelor zoveel impact op haar leven zou maken. β€œDat is iets wat ik me de afgelopen week heb gerealiseerd. Het is niet te bevatten hoeveel impact (positief, maar ook negatief) een reality programma op je hele leven heeft. En ik wil mezelf daarin terugvinden. Mijn passie is tandheelkunde en daar wil ik me op focussen, daar haal ik mijn geluk uit. Net zoals ik dat haal uit lieve fijne mensen om me heen. Daarom trek ik me wat meer terug van social media en focus ik me op het afstuderen om mijn passie na te jagen. Ik hoop dat jullie dat begrijpen. Heel veel liefs”.

Bron: @merelbeks

Het lijkt er dus op dat we de komende tijd iets minder zullen gaan horen en zien van Merel, maar we hopen dat ze snel weer een beetje tot zichzelf kan komen.Β Go girl!Β 

Lees ook: Bachelor Thomas doet boekje open over zijn bedavontuurtjes