Volgensmij kennen we niemand die geen fan is van lavacakejes. De zachte warme chocolade die eruit stroomt op het moment dat je het cakeje opensnijdt is gewoon god-de-lijk. Laat Aldi nu net een upgrade (we wisten niet dat dit nog mogelijk was eigenlijk) verkopen: Baileys lavacakejes. On our way!

Niet weg te denken

Deze chocoladecakejes zijn onwijs populair en staan niet voor niks vaak op de menukaarten in restaurants. Iedere chocolate-lover  kan het niet weerstaan om deze zo af en toe te eten. Je kunt ze natuurlijk zelf maken, maar dat is niet heel gemakkelijk. Je wil natuurlijk wel dat hij perfecte gesmolten chocolade heeft aan de binnenkant. Kant-en-klaar varianten bestaan gelukkig ook, waardoor de wat mindere keukenprinsessen onder ons ook een kansje hebben om deze caloriebom af en toe met veel plezier op te eten.

Baileys lavacakejes

Aldi komt nu met een nieuwe variant op dit hemelse cakeje. Deze combinatie moet wel goed zijn, want de combinatie van Baileys en chocola is natuurlijk echt een goude en komt veel vaker voor. Baileys is gewoon overal goed voor. Als we de ‘recensies’ mogen geloven zijn ze dus echt heerlijk. Ze zijn heerlijk smeuïg en er is zeker niet zuinig aan gedaan met de likeur. De smaken komen goed terug.

Haast bij geboden

Helaas voor ons is het wel een limited edition. Je moet er dus snel bij zijn, want het kan zijn dat je misgrijpt. Wij stellen dus voor dat je nu vast naar de dichtstbijzijnde Aldi rijdt, loopt of fietst (wat jij wil) en inslaat voor de rest van je leven! Nu zul je denken: hoe dan? Nou, ze zijn gewoon bevroren! Dit betekent dat je je hele vriezer vol kunt stouwen en de komende tijd af en toe nog heerlijk kunt genieten van deze parel. En heel misschien… besluit Aldi ooit wel om ze terug te laten komen. *praying*

Lees ook: Er bestaat chocoladewijn en die wil je nu proberen!